Mămici și tătici celebri

Cabral și Andreea Ibacka, 4 ani de la nașterea fetiței lor. Ce dorință specială a avut de ziua ei Namiko: „A venit cu dorințe clare” | Demamici.ro

Cabral și Andreea Ibacka, 4 ani de la nașterea fetiței lor. Ce dorință specială a avut de ziua ei Namiko: „A venit cu dorințe clare”. Cabral și Andreea Ibacka, sărbătoare în familie, de ziua fetiței lor. Au trecut 4 ani de când cei doi întâmpinau venirea pe lume a primului lor copil și tot atâta timp de când Cabral experimenta pentru a doua oară emoția de a deveni tată de fată.

La data de 4 decembrie 2018, Andreea Ibacka năștea primul ei copil, o fetiță, care avea să primească un nume cu adevărat special: Namiko. Nu a trecut niciun an de atunci fără ca celebrul cuplu să nu marcheze aniversarea micuței lor așa cum se cuvine. Anul acesta, se pare, a fost unul aparte.

Cabral și Andreea Ibacka, 4 ani de la nașterea fetiței lor

Namiko a împlinit vârsta de 4 anișori, ocazie cu care a început să se implice și ea în organizarea propriei petreceri aniversare.

„După bebelușeală și o porție zdravănă de pandemie, aniversarea primilor 4 ani a venit cu dorințe clare din partea aniversatei, @namikoibacka: PETRECERE LA LOCUL DE JOACĂ. CU PRIETENII MEI, mama și tata.”, a transmis Andreea Ibacka pe pagina ei de Instagram.

Iar misiunea nu a fost deloc ușoară, mai ales că cerințele au fost extrem de numeroase. Părinții s-au străduit să conceapă un plan de bătălie, astfel încât, la final, să iasă o petrecere cât mai aproape de ce și-a dorit micuța aniversată.

„Și cum orice petrecere contemporană are o tematică, nu se întâmplă așa fără brief, cum ne distram noi ca inconștienții la bairamurile de la bloc 🤣… sărbătorita a dat tonul.

Să fie o petrecere de prințese, o misiune pentru patrula cățelușilor sau vreo altă aventură roz și cu sclipici? 🤔
Nici pomeneală! S-a vrut petrecere de pirați. Pirații din Caraibe. 🏴‍☠️⛵️

După 1 lună și jumătate în Dominicană… mă înțelegeți! Domnul Jack Sparrow e mai popular decât domnița Elsa.

LA MULȚI ANI, Namiko! ♥️
Ăăă, Elizabeth Swann. 🏴‍☠️”, a mai transmis, amuzată, mămica.

Cabral și Andreea Ibacka, fotografie superbă, alături de Namiko: „Anii parcă prea au zburat”

Cabral a marcat și el acest moment pe contul lui de Instagram și a publicat și primele fotografii alături de micuța lor, de la petrecerea de zi de naștere.
Namiko, vizibil mai înaltă, s-a transformat într-o fetiță superbă și pare că a care a moștenit zâmbetul și ochii tatălui ei.

Rochița în carouri alb și negru, purtată de Namiko, a fost asortată cu cea purtată de mama ei.

Namiko Ibacka face azi 4 ani. ❤️
Când au trecut… știu. Dar parcă prea au zburat.
Uaminilor, să vă fie și să ne fie bine toți copiii! 🤗❤️”, a spus Cabral în dreptul fotografiilor.

Namiko, un nume special. A fost ales de sora ei mai mare, Inoke

Cabral are o relație apropiată și cu fiica lui mai mare, Inoke, din căsnicia cu Luana Ibacka. Inoke a împlinit anul acesta 19 ani și este o tânără superbă, iar relația cu tatăl ei, deși a mai avut urcușuri și coborâșuri, așa cum e cu orice adolescent, este în prezent una apropiată.

Mai mult, Inoke s-a implicat și în alegerea numelui surioarei sale mai mici, atunci când Andreea Ibacka a aflat că va aduce pe lume o fetiță.

După sute de liste cu prenume parcurse din scoarță în scoarță, de toate originile și toate rezonanțele. Toate „nepotrivite”. (…) Dar lunile au tot trecut, lăsând căutările noastre în același punct. Punctul în care n-aveam nici măcar o listă scurtă pe care să punem mâna în drum spre maternitate.

Doar câteva preferințe de-ale mele (nici alea sigure) și alte câteva preferințe de-ale lui taică-su. (…) Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut. Cu toate că sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta”, povestea la acea vreme Andreea Ibacka pe blogul personal.

Vezi și: Cabral, fotografie de colecție cu Namiko și Tiago: „poza arată 2/3 perfecțiune pentru mine” | Demamici.ro

Vezi si: Cabral suferă de Sindromul picioarelor neliniștite. Namiko s-ar putea să fi moștenit boala tatălui său: „Am văzut mișcările pe care le face!” | Demamici.ro

Vezi si: Andreea Ibacka, de 3 ani mămică: „Acum fix 3 ani ne-a ales pe mine și Cabral să-i fim părinți” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni