Mămici și tătici celebri

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară la 53 de ani. Prima imagine cu micuțul | Demamici.ro

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară la 53 de ani! Supermodelul a anunțat minunata veste pe rețelele de socializare, spunând că băiețelul este „un adevărat dar de la Dumnezeu”.

Naomi Campbell a postat și o fotografie cu băiețelul pe care abia l-a adus pe lume, alături de un mesaj emoționant. „Micuţul meu drag, să ştii că eşti preţuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit! Nu este niciodată prea târziu să devii mamă”, a scris modelul pe pagina sa de Instagram.

Mesajele primite de supermodel au fost pline de bucurie și urări emoționante. Printre cei care i-au transmis cele mai bune gânduri proaspetei mămici se numără Donatella Versace, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Kelly Rowland.

Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima oară la 50 de ani

Naomi Campbell s-a născut la Londra și a surprins în mai 2021, atunci când a anunţat că are o fetiţă, cu puţin timp înainte de a împlini 51 de ani.

Modelul a pozat alături de fiica ei pentru coperta ediţiei din martie 2022 a revistei British Vogue şi a confirmat că fiica ei nu a fost adoptată, spunând: „Nu a fost adoptată, ea este copilul meu”.

„Pot număra pe degetele de la o mână numărul de persoane care ştiau că o voi avea, dar este cea mai mare binecuvântare pe care mi-aş putea-o imagina vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”, a spus Naomi la acea vreme.

Naomi Campbell a fost descoperită când era elevă. Modelul s-a bucurat de succes enorm în lumea modei, fiind și primul model britanic de culoare care a apărut pe coperta revistei British Vogue.

Vezi și: Naomi Campbell a născut! Fotomodelul a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani | Demamici.ro

Vezi și: Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară la 83 de ani. Cum se numește micuțul | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile