Momentul magic în care o mamă își scoate singură din pântece gemenii, în timpul nașterii prin cezariană | Demamici.ro

Momentul magic în care o mamă își scoate singură din pântece gemenii, în timpul nașterii prin cezariană. Nașterea prin cezariană a devenit tot mai populară în ultimii ani, în ciuda faptului că intervenția chirurgicală este una majoră. În România, rata nașterilor prin cezariană a ajuns la un procent foarte mare, motiv pentru care specialiștii trag un semnal de alarmă.

Pentru Gerri Wolfe, o mamă în vârstă de 41 de ani care urma să aducă pe lume gemeni, vestea că nu va putea naște natural a fost devastatoare.

În săptămâna 36 de sarcină, medicii au descoperit o complicație la sarcina ei gemelară, iar acest lucru nu i-ar fi permis să nască în siguranță natural.

Însă Geri nu s-a mulțumit cu o simplă cezariană, așa că a început să se documenteze online și să afle ce opțuni mai are la dispoziție, pentru o naștere cât mai autentică.
Așa a descoperit conceputul de „cezariană maternală asistată”, o procedură care se desfășoară asemenea unei operații de cezariană, însă în ultimele momente, mamei îi este permis să își scoată singură din pântece copilul.

Momentul magic în care o mamă își scoate singură din pântece gemenii, în timpul nașterii prin cezariană

Inițial, medicul obstetrician a fost reticent în fața acestei idei, însă la insistențele pacientei sale, care l-a încurajat să se documenteze despre această procedură, a acceptat.

Mămica Gerri Wolfe nu se afla la prima sarcină. Mai mult, dat fiind faptul că gemenii aveau să devină bebelușii numărul 10 și 11, am putea spune că mămica în vârstă de 41 de ani era chiar un adevărat expert la acest capitol.

În timpul nașterii, Gerri și-a scos din pântece, în cele din urmă, nu unul, ci doi copii – două fetițe perfect sănătoase, Matilda și Violet.

Despre modul în care a decurs nașterea, Gerri nu are niciun regret. „Este corpul meu, este nașterea mea, este vorba despre copiii mei”, a mai spus ea.

Moasa la propria nastere. Si-a scos copilul din uter, in timpul operatiei de cezariana VIDEO

Cazul detaliat mai sus nu este unul singular. O moașă și-a scos singură copilul din uter.

Emily Dial a lucrat ani buni in spital si a intampinat pe lume numerosi bebelusi, prin prisma meseriei de moasa. Insa , desi nu este straina de experienta nasterii, ziua in care a devenit si ea mama a emotionat-o peste masura.

Pentru ziua nasterii, Emily a decis sa fie propria ei moasa si, intr-un moment cu adevarat unic, atunci cand copilul ei ia prima data contact cu viata.

Continuarea articolului AICI!

Vezi si: Embrionul uman de la concepere pana la nastere in 23 de fotografii. Asa creste o viata | Demamici.ro

Vezi si: Nasterea a enervat-o la culme! Fetita se incrunta dupa ce a fost scoasa din burta mamei | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni