Momente emotionante la Asia Express. Adda, in lacrimi, cand si-a vazut baietelul VIDEO | Demamici.ro

Momente emotionante la Asia Express. Adda, in lacrimi, cand si-a vazut baietelul. Echipele de la Asia Express au fost nevoite sa infrunte pe langa greutatile fizice si stresul psihologic si dorul de casa si de cei dragi. Fara sa stie nimic despre familiile lor saptamani in sir, vedetele nu au putut decat sa-si imagineze ce fac cei dragi acasa.

Iata ca in etapa 9, Gina Pistol le-a pregatit o surpriza care le-a incarcat nivelul de energie si le-a dat putere sa mearga mai departe si sa lupte cu toate fortele in cursa pentru ultima sansa.

Se apropie semifinala. Stresul este din ce in ce mai mare, iar echipele au de infruntat probe mult mai dificile atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Mesajele primite de la cei dragi au declansat un rau de lacrimi. Membrii echipelor au inceput sa planga inca de la inceput, chiar daca mesajele nu le erau adresate lor, ci colegilor de cursa.

Vezi si: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Momente emotionante la Asia Express. Adda, in lacrimi, cand si-a vazut baietelul

Pentru Adda si Catalin, despartirea de Alexandru a fost foarte grea. Cuplul a lasat acasa un baietel de doar cativa anisori, iar revederea lui le-a creat emotii extrem de puternice. Adda nu si-a putut abtine lacrimile.

„Tati si mami sa veniti cu Mos Craciun acasa. Va iubesc”, a fost mesajul transmis de Alexandru pentru Adda si Catalin Rizea.

„Eu nu mai am cuvinte. Sunt foarte sensibila. Chiar daca am gura mare, sunt sensibila”, a spus Adda, printre lacrimi, dupa ce a vazut mesajul de fiul ei.

„Pe mine m-a emotionat foarte mult cand au aparut copii in imagini. Acolo imi da mie cu virgula”, a spus Speak dupa ce a vazut mesajele transmise de cei dragi de acasa.

Adda si Catalin Rizea, in postura de parinti! Cat de frumos este baietelul lor, Alexandru

Adda se simte foarte bine in rolul de mamica. Este foarte grijulie cu Alexandru si inca de la inceput micutul a respectat un program riguros in ceea ce priveste activitatile si alimentatia.

„Simt ca am fost mama mereu. M-am adaptat foarte repede. Cu siguranta pentru ca a fost un copil foarte dorit si iubit din prima clipa”, declara Adda intr-un interviu pentru dcnews.ro.

Catalin Rizea este foarte implicat in cresterea copilului, cei doi impartindu-si sarcinile care tin de ingrijirea lui. Artista a marturisit ca i-ar placea ca Alexandru sa-i calce pe urme si sa aiba o cariera muzicala, insa il va sustine indiferent de domeniul profesional pe care il va alege.

Citeste continuarea articolului aici: Adda si Catalin Rizea, in postura de parinti! Cat de frumos este baietelul lor, Alexandru | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână