Educație

Mirela Vaida a decis să nu-și mai trimită copiii la grădiniță în noul an școlar: „Pe noi nu ne-a convins nicio autoritate că ei vor fi în siguranță” | Demamici.ro

Mirela Vaida a decis împreună cu soțul ei să nu își trimită copiii la instituțiile de învățământ odată cu începerea noului an școlar.

Prezentatoarea TV a criticat vehement ultimele decizii ale autorităților și haosul creat pe ultima sută de metri, înainte de începerea școlii.

Mirela Vaida și-a inscris copiii la o grădiniță de stat

Mamă a trei copii, prezentatoarea TV și-a înscris copiii cei mari în vârstă de 5 ani, respectiv, 4 ani, la o grădiniță de stat.

Totuși, vedeta a decis împreună cu soțul ei să amâne întoarcerea la grădiniță, pentru siguranța copiilor ei.

„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță.

Vezi și: Mirela Boureanu Vaida a explicat de ce a ales sa nasca natural: „Initial picasem si eu in acest trend al cezarienelor!”| Demamici.ro

Eu copiii nu îi am la o grădiniță privată, ci la una de stat într-o comună din județul Ilfov, una renumită, o comună mare.

Din lipsă de bani, că înțelegem că nu sunt bani niciodată, mai ales acum în pandemia asta care ne-a luat total pe nepregătite, noi nu avem un asistent medical sau un medic care să trieze copiii la intrare.

Vorbesc la nivel general: nu s-au primit nici măștile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici măcar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele condiții de siguranță.”, a declarat Mirela Vaida la Antena 3.

Mirela Vaida: „Copiilor trebuie să li se asigure nu doar educația, dar și sănătatea”

Prezentatoarea TV s-a mai arătat deranjată și de faptul că astfel de instituții nu pot promite mereu siguranța copiilor sau igienizarea corectă a spațiului.

Vezi și: Sotul Mirelei Boureanu Vaida a asistat la cele 3 nasteri naturale ale copiilor sai: „L-au adus pe brate, alb ca varul” | Demamici.ro

„Dacă noi, părinții, nu am fi conștienți că acolo trăiesc copiii noștri 3-4 ore pe zi, un an de zile și că acolo trebuie să fie un mediu în care lor să li se asigure nu doar educația, dar sănătatea în primul rând, nu s-ar fi făcut nimic.

Noi, părinții, suntem cei care cumpărăm dezinfectanți, cumpărăm măști, cumpărăm prosoape de unică folosință, cumpărăm tot ceea ce trebuie să ne știm copiii în siguranță”, a mai declarat ea.

Mirela Vaida este mama unei fetițe, Carla și a celor doi băieți: Vladimir și Ștefan, mezinul familiei având vârsta de doar 1 an și jumătate.

Vezi si: Sotul Mirelei Boureanu Vaida a asistat la cele 3 nasteri naturale ale copiilor sai: „L-au adus pe brate, alb ca varul” | Demamici.ro

Vezi si: Baietelul Mirelei Vaida a implinit un an: „Sa fii sanatos si zambaret toata viata!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni