Mămici și tătici celebri

Mihail Pautov, gazda emisiunii „MediCool”, a devenit tătic pentru a doua oară: „Hai să-ți arăt cum e prin viață” | Demamici.ro

Medicul Mihail Pautov, gazda emisiunii „MediCool”, de la Antena 1 este în culmea fericirii! Acesta a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale că a devnit tătic pentru a doua oară. Partenera sa de viață a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, în urmă cu câteva zile.

Mihail Pautov a publicat o fotografie ținându-și bebelușul în brate, imagine care strâns zeci de mii de aprecieri și comentarii. „Vă spun eu, seamană cu mine”, a scris Mihail Pautov în dreptul fotografiei. Acesta a fost felicitat de numeroase vedete din România. „Să-l cresteți în iubire!” , a scris Mihai Morar, în timp ce Bogdan Vlădău a comentat la fotografia emoționantă: „Mă bucur pentru tine, prietene!” 

Medicul a publicat o altă fotografie cu fetița lui, alături de un mesaj emoționant. După o scurtă pregătire, am plecat la drum! Hai să-ți arăt cum e prin viață și hai să te învăț să te bucuri de ea, din prima zi”, a scris medicul pe rețelele de socializare.

Mihail Pautov, un tătic mândru și fericit

Doctorul Mihail, așa cum este cunoscut în mediul online, este medic specialist în chirurgie generală la „Institutul Clinic Fundeni”, Secția de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, dar și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicină Translațională. Pe când avea 27 de ani, Mihail Pautov a devenit pentru prima dată tătic. Anastasia i-a adus împlinire și l-a făcut să cunoască pentru prima dată iubirea de părinte.

Pe blogul său, Mihail Pautov a făcut dezvăluri sincere despre rolul de tată și despre cât de tare îl bucură cel mai frumos „job” pe care îl are: cel de tătic.

„Pe parcurs ce trece timpul lucrurile avansează și devin din ce în ce mai complexe. Realizezi pe parcurs că în mâinile tale stă destinul unui alt om, momentan un omuleț, dar care va deveni adult și tot ce faci și îi explici și îi arăți îl va forma și afecta profund. Ceea ce va conta în relația cu copilul este ca tata/mama să încerce să trăiască o viață de integritate și onestitate, evitând ipocrizia și recunoscând propriile neajunsuri, astfel încât copilul să aibă un exemplu realist și pozitiv de a trata lumea. Nu va conta ce îi spui să facă, ce îi spui să nu facă. Va conta ca tu să faci ce trebuie și prin asta să fii un exemplu pentru el.”, scria Mihail Pautov pe blogul său, în urmă cu câțiva ani, când în viața sa a apărut Anastasia.

Cine este Mihail Pautov

Doctorul Mihail Pautov s-a născut în Republica Moldova. Locuiește acum în București, unde are o carieră de invidiat.

Mihail Pautov este medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, Secția de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, dar și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicină Translațională.

Totodată, acesta se mai ocupă și de implementarea unor workshop-uri și cursuri special realizate pentru toți chirurgii din întreaga țară.

Acesta reușește să aibă timp atât pentru meseria sa, cât și pentru familie, social media, blog și multe altele, fiind un content creator foarte bun, atât pentru contul său de Instagram, unde are foarte mulți urmăritori, cât și pe blogul său, unde răspunde la întrebările și curiozitățile generale din medicină.

Vezi și: Denisa Flicea a născut. Tăticul Flick a compus o poezie superbă pentru fetița lor: „Visul devenit realitate… o inimă în plus ce bate” | Demamici.ro

Vezi și: Vlăduța Lupău a născut! Fotografii emoționante cu fiului său, Iair, chiar din sala de operații | Demamici.ro

Sursa foto: Facebook

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni