Mihai de la 3 Sud-Est, la Terapie Intensivă din cauza coronavirusului. Mihai Budeanu are doi copii și este un familist convins | Demamici.ro

Mihai de la 3 Sud-Est, la Terapie Intensivă din cauza coronavirusului. Mihai Budeanu are doi copii și este un familist convins. Mihai de la 3 Sud-Est a ajuns pe mâinile medicilor după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul care vreme de mulți ani a strând admirația multor români, alături de colegii săi – Laurențiu și Viorel, nu se află într-o stare foarte bună.

Infecția COVID-19 l-a afectat pe artistul în vârstă de 44 de ani. Din primele informații, Mihai Budeanu a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), iar ulterior, tranferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat pentru presa locală un medic de la Mangalia.

Mihai de la 3 Sud-Est, infectat cu Covid-19. Colegii de trupă sunt cu gândul la el

Vestea că Mihai de la 3 Sud-Est se află într-o stare delicată a stârnit îngrijorarea multor fani.

Laurențiu și Viorel sunt alături de el și au transmis pe pagina oficială a trupei lor un mesaj de susținere:

„Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.

Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie.

Va tinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a formației.

Managerul unității medicale, Eugen Aglițoiu, a declarat, vineri, la Digi 24, că artistul a fost spitalizat la ATI cu o zi în urmă și a beneficiat de tratament cu plasmă.

Se pare că starea de sănătate a lui Mihai de la 3 Sud-Este s-ar fi agravat și din cauza faptului că este supraponderal, el intrând astfel în categoria persoanelor cu risc, în fața infecției cu noul coronavirus.

Mihai Budeanu, un familist convins: „Cea mai mare bucurie este faptul că îi am pe ei”

Mihai Budeanu și-a unit destinul cu cel al Emiliei, în 2005. Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fetiță: Ștefan Mihai și Sara.

Emma l-a susținut de fiecare dată și a fost înțelegătoare când Mihai a fost nevoit să plece în turnee.

Mihai Budeanu: Familia mă înțelege de fiecare dată, iar când sunt plecat vorbim tot timpul la telefon, pentru ca micuții să nu-mi simtă lipsa.

Reporter: Nu-ți este greu să stai departe de ei atunci când ai spectacole și pleci zile întregi de acasă?

Mihai Budeanu: Eh, ba da, mi se face dor de ei din momentul în care se închide usa în urma mea, dar îmi revin, deoarece tot ceea ce fac acum este pentru binele lor.

Reporter: Cum te-ai schimbat de când ai devenit tată?

Mihai Budeanu: Sunt mai responsabil.

Reporter: Care este cea mai mare bucurie pe care ti-au făcut-o prichindeii tai? Dar cea mai mare năzbâtie?

Mihai Budeanu: Cea mai mare bucurie este faptul că îi am pe ei. La năzbâtii nu-i întrece nimeni, fac multe, dar nu mă deranjează. Țin prea mult la ei. „Nu-mi lipsește nimic!”

Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș au împlinit 2 decenii de la debut, în 2017. Cu toate că luat o pauză lungă, de 6 ani, timp în care au cântat pe cont propriu, în 2014, cei trei membri au decis să reunească 3rei Sud Est.

Vezi si: O mamă a doi copii imploră un gând bun: „Copilașii mei frumoși nu merită să crească fără mămica lor!” | Demamici.ro

Vezi si: Profesoara care predă, deși are cancer în stadiul patru: „Dacă n-aș face asta, m-aș simți și mai rău” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni