O mamă a 10 copii a murit la naștere, după ce a adus pe lume prima lor fetiță. Soțul se rugase să aibă și o fată | Demamici.ro

O mamă a 10 copii a murit la naștere, după ce a adus pe lume prima lor fetiță. Soțul se rugase să aibă și o fată. O mamă a 10 copii a murit la scurt timp după ce a adus pe lume cel de-al unsprezecelea suflet al familiei lor, o fetiță.

Sonya Harlow și soțul ei aveau doar băieți, unii provenind și din căsnicii anterioare. Atât ea, cât și soțul ei își doreau nespus ca familia lor să fie binecuvântată și cu o fetiță, potrivit revistei People.

Doar 11 zile a apucat să se bucure de noua minune din viața ei și noua lor familie, exact numărul de copii pe care mama avea să îi lase în urmă.

Sonya Harlow
https://www.gofundme.com/f/sonya-harlows-funeral-expenses
Credit: GoFunMe

O mamă a 10 copii a murit la naștere, după ce a adus pe lume prima lor fetiță. Soțul se rugase să aibă și o fată

„Nu știu cum îmi voi trăi viața fără ea. A fost o parte extrem de importantă din viața mea”, a declarat una dintre cele mai bune prietene ale ei.

Femeia a creat și o pagină de Facebook după dispariția tragică a mamei copiilor, acolo unde doritorii pot ajuta familia îndoliată.

Peste 7.400 de dolari au fost strânși până în prezent, la aproape două săptămâni de la tragicul deces al mamei celor 11 copii. Banii vor fi folosiți pentru înmormântare, iar ce rămâne va fi folosit pentru creșterea copiilor, conform revistei People.

Din primele informații, Sonya Harlow a suferit complicații în timpul sarcinii, inclusiv hipertensiune arterială.

Își dorea enorm ca următorul bebeluș să fie fetiță, și așa a fost. Tatăl copiilor se rugase în repetate rânduri pentru acest lucru, fără ca cineva să prevestescă tragedia care avea să-i lovească.

Micuța nou-născută a primit numele Eliyanah, deoarece în traducere înseamnă că „Dumnezeu a răspuns”.

Sonya Harlow
https://www.gofundme.com/f/sonya-harlows-funeral-expenses
Credit: GoFunMe

„Sonya a fost o mamă și o soție atât de bună! A fost cea mai frumoasă femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Era atât de vibrantă și plină de viață. Era iubitoare, amabilă și grijulie”, a spus soțul rămas singur acum cu cei 11 copii.

Vezi si: „Bunicul de la Terapie Intensivă”, cel care a îngrijit timp de 14 ani bebelușii bolnavi, a murit răpus de cancer | Demamici.ro

Vezi si: Bunicile voluntare ofera iubire nou-nascutilor bolnaviori si abandonati: „Ii schimbam, le dam sa manance, le cantam… ” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână