Mămici și tătici celebri

Mezina Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Clara a avut parte de o petrecere ca în povești | Demamici.ro

Mezina Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Clara a avut parte de o petrecere ca în povești. În fiecare an, pe 4 martie este sărbătoare în familia Andreei Bălan. Este sărbătorită viața și revenirea la viață. În urmă cu cinci ani, Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul nașterii prin cezariană, când își aducea pe lume cea de-a doua fetiță, pe Clara Maria. Viața artistei s-a schimbat total din acel moment. Și-a restabilit ordinea priorităților și a decis să se bucure mai mult de fiecare clipă.

Anul acesta (2024), începutul de martie a venit cu o super petrecere în familia Andreei Bălan. Aniversarea de 5 ani a Clarei Maria a fost desprinsă din povești. Tematica petrecerii de anul acesta a fost îndrăgita poveste Disney „Mica Sirenă”. Animatorii costumați în celebrele personaje i-au făcut pe copii să intre în magica lume subacvatică. Tortul cu multe etaje și luminițe a respectat tematica petrecerii, iar momentul în care invitații i-au cântat „la mulți ani” micuței Clara Maria a fost cu totul special.

Mezina Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Clara a avut parte de o petrecere ca în povești

„Micuța mea a împlinit azi 5 anișori. A venit cu primăvara în viețile noastre acum 5 ani și ne bucură în fiecare zi cu veselia, gingășia, cu râsetele colorate și cu năzdrăvăniile ei. 4 martie este ziua în care am dat viață, dar și ziua în care am revenit la viață, iar percepția mea asupra vieții s-a schimbat total. Clara, cu venirea ei pe lume, mi-a dăruit o altă viață mult mai frumoasă, plină de iubire, empatie și recunoștință. Aseară a fost super petrecere cu mult dans, voie bună, jocuri și povești nemuritoare.” a transmis Andreea Bălan în dreptul fotografiilor de la petrecere, făcute publice pe Facebook.

„Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din lume. Dacă ne lăsăm purtați de fericirea lor sinceră, viața este cu adevărat magică. Indiferent de vârstă și griji, să nu uităm să ne bucuram mereu la fel ca în copilărie”, a fost mesajul pe care Andreea Bălan l-a publicat pe pagina sa de Facebook.

Andreea Bălan are o relație cu tenismenul Victor Cornea. Victor și băiețelul lui, Luca, i-au fost alături Clarei Maria de ziua ei de naștere.

Când relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a ajuns în vizorul publicului, nu se știa că tenismenul este tată. Ulterior, s-a aflat această informație, iar Victor Cornea a adus lămuriri:

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră.

Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București. A ales să joace fotbal, nu tenis de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a declarat tenismenul pentru cancan.ro.

Andreea Bălan, cunoscută cântăreață, și George Burcea, actor, au format unul dintre cuplurile cunoscute din România. Povestea lor de dragoste a început în anul 2016 și a evoluat rapid, cei doi devenind părinți și alegând să își unească destinele prin căsătorie. Relația lor a fost adesea sub lumina reflectoarelor, având în vedere profilurile publice ale ambilor. Cuplul a avut două fiice. După mai mulți ani de căsnicie, relația dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Procesul de divorț s-a încheiat după doi ani de întâlniri la tribunal, în 2022.

Vezi și: Andreea Bălan, petrecere ca-n povești pentru micuța Clara! Fetița cea mică a artistei a împlinit 4 ani | Demamici.ro

Vezi și: Andreea Balan, primele declaratii dupa socul cardio-respirator: „Astazi mi-am luat fetita in brate dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc!”

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni