Mesajul unei mame, dupa ce bebelusul ei a fost testat pozitiv pentru COVID-19 | Demamici.ro

Mesajul unei mame, dupa ce bebelusul ei a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Parintii lui Arthur, un bebelus in varsta de 7 luni din Marea Britanie, au stiut inca din prima clipa ca febra cu care se confrunta copilul lor nu era „o febra oarecare”.

Micutul Arthur nu mai raspundea la stimuli externi, se uita in gol, era molesit, pana in punctul in care a devenit inconstient. Speriata, mama copilului a sunat de urgenta la spital: „Nu ne-am gandit niciodata ca ni se va intampla tocmai noua, mai ales ca am avut foarte mare grija sa ne protejam in aceasta perioada”, a spus Courtney B. mama bebelusului.

Mesajul unei mame, dupa ce bebelusul ei a fost testat pozitiv pentru COVID-19. O simpla clipa de neatentie a adus virusul in casa, iar copilul lor s-a infectat

La spital, micutul Arthur a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Courtney, mama copilului, banuieste ca sotul ei ar fi intrat in contact cu o persoana infectata, dar asimptomatica, in timp ce facea cumparaturi in supermarket, iar astfel virusul a patruns in locuinta lor.

Ingrijorata, atat pentru propiul copil, cat si pentru alte mame care ar putea sa treaca prin acelasi cosmar, daca nu sunt atente, Courtney B. a trasmis un mesaj printr-o postare publica.

„Nu voiam initial sa postez acest mesaj, insa ma gandesc tot mai mult la toti acesti oameni care nu iau autoizolarea in serios. Nu, nu suntem intr-o vacanta prelungita. Traversam o perioada in care ar trebui cu totii sa fim responsabili.

COVID-19 e cat de serios se poate! Drept dovada, el este fiul meu Arthur, de 7 luni. A fost adus de urgenta cu ambulanta la spital in urma cu 3 zile. Avea temperatura de 39,3 grade Celsius (dupa ce i se administrase deja medicament), iar ritmul lui cardiac era de 206 bpm. Era in stare de inconstienta. Eu eram stana de piatra, din cauza spaimei.

Acum, suntem in a treia zi in care luptam cu febra provocata de COVID-19. Printre alte simptome mai are tuse, diaree, oboseala, iritatie la nivelul urechilor si mancarime, lipsa apetitului, ochi umezi si nas infundat.

Vezi si: In plina pandemie, un baietel de 6 ani a primit o noua inima, dupa ce-a stat 4 ani pe lista de asteptare | Demamici.ro

Si, atentie, toate aceste sunt considerate „simptome blande” de catre medici.
Eu impreuna cu familia mea ne aflam deja in izolare de 4 saptamani. Sotul meu a fost singurul care a iesit din casa, de doua ori, pentru cumparaturi esentiale. Chiar si asa, a fost infectat cu virusul.


Am avut grija la igiena mainilor, insa multi oameni nu sunt constienti ca virusul persista si in aer. Daca cineva bolnav tuseste, virusul poate ramane in aer pana la 3 ore. Asa ca va rog, stati in case!

Daca trebuie sa purtati manusi sau masca, atunci cand ajungeti acasa, dezbracati-va de hainele cu care ati venit de afara si spalati-le imediat!

Regulile ar trebui sa devina mai stricte, nu merita sa sacrificam viata celor dragi noua, din cauza unui simplu moment de neatentie!”, a fost mesajul postat de mama.

Vezi si: Zambetul unui bebelus care a invins coronavirusul, simbolul sperantei | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni