Știri

Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase urari pentru mame | Demamici.ro

Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase urari pentru mame. 8 Martie este Ziua Internationala a femeii, ziua in care le spunem la multi ani mamelor, fiicelor, sotiilor, iubitelor, colegelor si tuturor femeilor care ocupa un loc important in viata noastra.

Ziua Internationala a Femeii a fost adoptata in 1977 printr-o rezolutie a Adunarii Generale a ONU. In unele tari, ziua de 8 Martie este declarata zi libera prin lege.

Mesajele de 8 Martie concentreaza cuvinte bine alese, vorbe pline de dragoste si ganduri pline de multumire, in special pentru mame.

Vezi si: Catre fiica mea: „Esti viata si lumea mea toata!” | Demamici.ro

Este ziua in care femeile care au dat viata merita sarbatorite asa cum se cuvinte. Florile, cadourile si mesajele bine alese pot face din aceasta zi una cu adevarat deosebita pentru cele mai importante femei din viata noastra. Iata cateva idei de mesaje pentru 8 Martie:

Vezi si: „Iarta-ma, mamico, caci te-am judecat!” Abia cand devii si tu mama, intelegi mai bine | Demamici.ro

„Dacă n-ai fi,
Dacă n-ai zâmbi,
De n-ai exista,
Dacă n-ai cânta…
Nici viață n-ar fi,
Nici noapte, nici zi,
Nici prunci pe Pământ
Nici soare, nici vânt…
Nimic nu ar fi
Fără tine.”

Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase urari pentru mame

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani!”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încredere în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea!”

Vezi si: I-am dat viata fiicei mele, dar de fapt ea mi-a daruit mie VIATA | Demamici.ro

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru mine, tu eşti întreaga lume! La mulţi ani, mamico!”

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu. Te iubesc, mama!”

„Pentru cea mai bună mamă din lume. Tu îmi aduci zâmbetul pe buze, îmi luminezi ziua și dai sens vieții mele. Nu-mi pot imagina o zi fără zâmbetul tău. La mulți ani, mamă!”

„La mulți ani, mamă! Ești cea mai specială și mai importantă femeie din viața mea, acum și pentru totdeauna. Te iubesc mult!”

„Lumea fără tine este un loc gol. Tu îmi oferi bucurie, dragoste și spriijin. Sunt fericită să am cea mai bună mamă din lume!”

Vezi si: Tine-ti copilasul la piept, cand toti iti spun sa nu-l mai alinti atat! | Demamici.ro

Vezi și: Cea mai puternică rugăciune pentru mama de 8 Martie | Demamici.ro

Vezi și: Adevăratul cadou pe care toate mămicile și-l doresc de 8 Martie | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni