„Imbraca un copil de Paste!” Parintele Damaschin vrea sa aduca bucurie in sufletele a 7000 de copii | Demamici.ro

Parintele Damaschin vrea sa aduca bucurie in sufletele a 7000 de copii. Parintele Dan Damaschin este preot misionar la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Cuza-Voda, Iasi. Este cunoscut ca „parintele a mii de copii” si asta pentru ca prin faptele sale bune a adus lumina si zambet pe fetele celor saraci.

Omul bisericii are in grija 4000 de copii din cele mai sarace sate ale Europei. A infiintat asociatia „Glasul Vietii” prin care a oferit adapost si speranta sutelor sau chiar miilor de mame pe care le-a convins sa nu avorteze.

Mai sunt cateva saptamani pana la Paste, iar parintele Damaschin a initiat o strangere de fonduri. Vrea sa aduca bucurie in sufletele a peste 7000 de copilasi cu care viata nu a fost atat de blanda. Vrea sa le cumpere hainute, produse de igiena, mancare. Pentru ca micutii sa simta sarbatoarea e nevoie de contributia oamenilor cu suflet mare.

Vezi si: Parintele Damaschin are grija de 4000 de copii. Un om cat o lume. VIDEO emotionant | Demamici.ro

Parintele Damaschin vrea sa aduca bucurie in sufletele a 7000 de copii. Cum poti ajuta

„Primăvara mea?
Ea e Mădălina.
Am cules-o la propriu de pe jos pentru că la un an și câteva lunițe stă mai prost cu echilibristica și cu orientarea în spațiu.
O veți găsi undeva în lista celor 7.000 de grăunțe de lumină.

Astăzi s-a aflat și ea în brațele mamei sale printre cele 157 de mame care ne-au trecut pragul pentru a primi neprețuitele scutece alături de pachetul cu lapte praf, alimente, detergenți, hăinuțe etc.

N-am crezut niciodată că dărnicia și dragostea dumneavoastră ne va ajuta să devenim oaza de bunătate pentru atâtea suflețele. La o simplă medie de 5 copii de mamă, practic într-o singură zi asigurăm supraviețuirea a 942 de persoane timp de 1 săptămână.
Mădălina ne-a întrebat cum stăm cu lista?
Glumeam, de fapt toate mamele ne întreabă îngrijorate: copiii noștri mai primesc ceva de Paște?
Ce să le spun?
Domnul Hristos să ne țină în brațele Sale acum și în veșnicie!

Cum puteți ajuta:

  • Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem in dreptul copilului ales.
  • De ce ati ales copilul? Ca să-l imbracati și poate să-l hrăniți, desigur. Pentru asta, reduceți bugetul vacanței de Paște, scurtați cât puteți de mult lista de cadouri și de cumpărături pentru celebra masa și sigur veți economisi ușor și veți putea trimite către noi, în cont sau prin porumbei voiajori 250 lei (ca asa e tradiția), 50 și ceva de Euro sau Lire, Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „PENTRU UN ZAMBET SAU ÎMBRĂȚIȘARE”.
  • Noi, fuguța la fabricuța cea adevărată (cea a iepurașului e doar imaginară, să știți!) și venim cu coșul plin cu de toate – hăinuțe (încălțări, ciorăpei, pantaloni, bluziță, vestă, lenjerie), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pasta de dinți, detergent) și trăistuță cu merinde (brânzică, cărniță și dulcegării.
  • Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât … Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi, ca să ne scape de pușcărie. Cât de curând, vom lansa o listă 2 pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

AICI AVEȚI LISTA!!!!!

Cum puteți dona?

  • În conturile Asociației ,”Glasul Vieții”:
    Asociația „Glasul Vieții”
    Cont: Banca Transilvania
    RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
    RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
    RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
    Cod Swift BTRLRO 22
  • În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,”Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității „Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
  • Prin Paypall la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com
  • Puteți pune prin RIA pe numele SPINU LOREDANA cu ridicare de la Agenția Smith and Smith de pe Str. Costache Negri din Iași, iar prin Western Union și Moneygram numai după ce stăm de vorbă și vă dăm un voluntar care poate ridica banii.
  • Avem și cont de REVOLUT:
    DAMASCHIN DĂNUȚ
    BB77REVO00997003670334
    BIC: REVOGB21
    0744798610;
  • Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității „Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.”

Vezi si: Parintele Mihail, tata a peste 400 de copii, a infiat o fetita fara maini: „Acest copil e cerul pentru mine!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni