Asa arata patul matrimonial dupa ce apar copiii. Inventivitate de mamica, cu bani putini! | Demamici.ro

Asa arata patul matrimonial dupa ce apar copiii. Inventivitate de mamica, cu bani putini! Maternitatea este momentul in care orice colt al casei pare sa fie acaparat de noul bebelus al familiei, iar copilul/copiii devin prioritatea familiei.

De la biberoanele imprastiate prin bucatarie, scutecele din baie sau premergatorul din living, iata ca nici dormitorul matrimonial nu a scapat! De multe ori, patul tau si al partenerului ajunge sa fie tot al copilului.

In incercarea de a nu-l trezi, reusiti sa va inghesuiti toti trei in pat, iar in alte seri, poate, doar tu si bebe… ca sa constati a doua zi dimineata ca abia iti poti misca gatul intepenit de la pozitia de dormit proasta. Fiindca, nu-i asa, orice miscare brusca il poate trezi pe copil. Iar tu nu vrei asta.

Natalie Pavitt, o mama din Marea Britanie, satula de nopti dormite prost, din cauza patului neincapator pentru ea, sotul ei si copiii care isi doreau sa doarma cu ei, a luat o masura.

Initial, s-a gandit sa achizitioneze un nou pat, la comanda, insa costurile se ridicau undeva la 2000 de lire sterline.

Si pentru ca nevoia te invata cel mai bine, a reusit sa improvizeze patul perfect pentru ea si familia ei. Imaginile cu noul lor pat urias au fost postate pe internet si ideea a fost extrem de bine primita.

Vezi si: Co-sleeping. De ce e bine sa dormi cu bebelusul in acelasi pat? | Demamici.ro

Natalie Pavitt a povestit cum a achizitionat, in schimb, doua paturi divan pe care le-a unit si nici macar nu a folosit saltea impotriva alunecarii.

Mamica a povestit ca pentru a acoperi golurile care s-ar fi putut forma in zona in care se unesc cele doua paturi a folosit doua cearsafuri duble pentru paturi king-size si a accesorizat totul cu alte 8 perne.

Noul pat s-a dovedit a fi nu doar spatios, pentru serile in care dorm impreuna cu copiii, dar si foarte confortabil.

In total, mamica a platit 440 de lire sterline, adica cu mai bine de 1500 de lire mai putin decat daca si-ar fi facut patul la comanda.

Vezi si: Avantajele co-sleeping-ului – motivele pentru care am ales sa dorm cu bebelusul in acelasi pat

Asa arata patul matrimonial dupa ce apar copiii. Inventivitate de mamica, cu bani putini! Ingeniozitatea mamicii, apreciata de internauti

Mamicile de pe internet au aplaudat inventivitatea lui Natalie cu un buget minim.
O utilizatoare, cu 5 copii acasa, 3 caini si o pisica, a spus chiar ca ii sugerase sotului ei in repetate randuri sa ii construiasca un astfel de pat si nu a luat-o prea tare in serios.

„Sunt atat de geloasa! Daca as avea si eu dormitorul suficient de mare incat sa incapa un astfel de pat as asambla si eu unul la noi acasa,” i-a mai spus o alta mamica.

Voi ati incerca un asemenea pat?

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână