Mămici și tătici celebri

Marina Cârnaț a născut cel de-al nouălea copil. Mămica a aflat sexul bebelușului la naștere | Demamici.ro

Marina Cârnaț a născut cel de-al nouălea copil. Frumoasa moldoveancă de peste Prut, devenită cunoscută grație familiei sale numeroase, a devenit din nou mămică.

Pentru Marina Cârnaț, fiecare naștere vine cu noi emoții, în ciuda faptului că a trecut de multe ori prin această experiență. Iar surpriza sexului bebelușului reprezintă doar o mică parte din acel carusel de stări și emoții. Cu toate că a aflat în ziua nașterii sexul bebelușului, Marina Cârnaț nu l-a dezvăluit încă urmăritorilor.

Marina Cârnaț a născut cel de-al nouălea copil

Marina Cârnaț a devenit mămică pentru a noua oară pe data de 23.07.2023. A adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, care a cântărit la naștere 3250 grame.

„Cea mai grea, dar și frumoasa duminică… atunci când ai venit în această lume pe așa dată frumoasă: 23.07.23! Cât de mult aveam nevoie de tine, completezi perfect familia noastră! Te iubim la infinit! (vă las câteva poze aici să simțiți emoțiile intense.. vă mulțumim pentru dragostea voastră)”, a scris Marina Cârnaț în dreptul imaginilor cu noua ei minune.

La vârsta de 38 de ani, Marina Cârnaț este o femeie, dar mai ales, o mamă împlinită.

A ales să se dedice maternității și copiilor ei cu mult devotament și a transformat fiecare experiență a nașterii într-un moment sacru: a ales să nască natural, dar și să afle sexul copilului abia la naștere, cum o făceau odinioară și bunicile noastre.

Cu puțin timp înainte să nască, frumoasa mămica a postat pe contul ei de Instagram un clip de familie, în care apare alături de soțul ei și de cei 8 copii ai lor, în încercarea fiecăruia de a ghici dacă va avea un frățior sau o surioară.

Judecând după cea mai recentă ecografie postată de mămică, internauții au fost de părere că, cel mai probabil, bebelușul numărul 9 va fi băiețel.

„Din poza pare a fi baietel si după story-urile tale de zilele trecute cred că îl va chema Tadao🥰”, i-a scris o internaută.

„Naștere ușoară și eu văd băiețel 😍 Manuil, Manuel sau Tamir . Doamne ajută”, a fost comentariul unei alte utilizatoare.

Marina Cârnaț, mamă a 9 copii: „Eu am ales această cale. Aceasta e viața mea!”

Marina Cârnaț a cunoscut un succes fantastic în online, acolo unde moldoveanca împărtășește momente din viața ei de familie cu totul aparte.

A fost încă de la început sprijinită de soțul ei, Teodor, bărbatul alături de care și-a construit această familie numeroasă.
„Mami de 8, fără ajutoare”, este auto-descrierea pe care Marina Cârnaț a avut-o pe profilul paginii ei, până la al nouălea bebeluș.

În prezent, mămica este urmărită de peste 200.000 de persoane pe Instagram și declară cu mândrie că își crește copiii doar împreună cu soțul ei, fără niciun alt ajutor.

„El e Teodor, prietenul meu cel mai bun, dragostea mea, jumătatea mea. De fapt e cea mai frumoasă persoană pe care am întâlnit-o în viața mea. Iar toți ei sunt rodul dragostei noastre (n.r. – își prezintă copiii). Și precum îi cunoașteți, sunt mulți și deosebiți, frumoși și buni.

Eu am ales această cale și nu aș schimba nimic. Aceasta e viața mea, oamenii pe care îi iubesc cel mai mult, pentru care trăiesc și cu care râd. Eu nu mă mai prezint. Voi deja mă cunoașteți, dar ceea ce încă nu știți este că mai crește o inimioară în mine. Vă iubesc!”

Cuplul mai are 8 copii, prenumele cărora încep cu „M” și „T”: Teo, Manuella, Mateo, Teia, Tadeo, Malvina, Tamia și Mia.

Marina Cârnaț, top curiozități despre naștere

„De la bun început vreau să menționez că am avut binecuvântarea să am toate nașterile naturale și fără complicații. Eu nu sunt pentru a naște „în câmp”, ci sunt pentru analize și evidență adecvată și regulată.

  • cel mai des, nașterile repetate au loc mai repede decât primele, dar nu e o regulă (aici mă refer la deschiderea colului uterin și începerea contracțiilor). La mine, a doua fost mai rapidă decât prima, iar restul – plus/minus la fel de rapid – 2-3h;
  • împingerea și nașterea fătului, după al 3-lea copil, am observat că are loc doar din 2 contracții;
  • termenul nașterii (adică la câte săptămâni nasc), nu are nicio legătură cu nașterile repetate. Indiferent de numărul copiilor, am observat că fiecare copil se naște atunci când este gata. De obicei, ei singuri nu vor să iasă ☺️;
  • nașterile repetate nu devin mai puțin dureroase decât cele precedente. Pur și simplu, am simțit că sunt mai pregătită psihologic pentru a suporta contracțiile, inclusiv ținând cont că travaliul durează mai puțin;
  • fără discuții: mai bine e să naști în anotimp cald;
  • în toate sarcinile m-am alimentat, plus-minus la fel, și toți copiii au avut cam aceeași greutate la naștere;
  • după 30 de ani nașterile nu au fost nici mai grele, nici mai ușoare;
  • am înțeles că în timpul nașterii sunt 2 participanți: eu și copilul (ci nu eu și medicul), de aceea după prima naștere am studiat tot traseul, să mă pregătesc de obstacole și cum să le ocolesc, să știu cum funcționează tot și să mă învăț să urmez instinctele”, a povestit Marina Cârnaț.

Vezi și: Marina Cârnaț este însărcinată cu al nouălea copil: „Noua noastră inimioară, te iubim atât de mult!” | Demamici.ro

Vezi și: Marina Cârnaț, top curiozități după cele 7 nașteri. La 37 de ani, se pregătește să nască al optulea copil | Demamici.ro

Vezi si: Marina Cârnaț, mamă pentru a 8-a oară: „Eu am ales această cale. Aceasta e viața mea!” | Demamici.ro

Vezi si: Moldoveanca Marina, mamă cu 7 suflete: „Nu ai nevoie de lux să crești mulți copii!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

7 ore

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni