Știri

Mămici gemene au născut în aceeași zi doi băieți cu aceeași greutate | Demamici.ro

Mămici gemene au născut în aceeași zi doi băieți cu aceeași greutate. În copilărie, Jill Justiniani și Erin Cheplak obișnuiau să facă totul împreună.

„Ne-am jucat, am dormit și am mâncat împreună. Părinții chiar ne-au spus că avem propria noastră limbă. Când eram în pătuțurile noastre unul lângă altul, scoteam un fel de sunet numai de noi știut. Am făcut un zgomot și Erin mi-a răspuns imediat”, a spus Jill conform Daily Mail.

Cea mai frumoasă coincidență

Astfel, nu este de mirare că au devenit mame în același timp. Pe data de 5 mai 2022, gemenele au născut în același spital la doar câteva ore distanță, iar coincidența nu se oprește aici!

Jill și Erin au născut doi băieți perfect sănătoși care au avut la naștere aceeași greutate și aceeași înălțime: 3.2 kg și 50 cm.

„Parcă ar fi trebuit să se întâmple așa. Este oarecum surprinzător, care erau șansele să se întâmple? Dar, evident, ni s-a întâmplat nouă”, a spus Jill.

Dacă gemenele ar fi plănuit să rămână însărcinate în același timp, nu credeau că vor naște în același timp. Și din motive întemeiate, Jill a trebuit să facă cezariană la spitalul Kaiser Permanente din California. Cât despre sora ei Erin, băiatul ei trebuia să apară pe 15 mai, dar apa i s-a rupt cu zece zile mai devreme.

Două mămici gemene au născut în aceeași zi. Sunt mai unite ca niciodată în această nouă aventură

După câteva controale de rutină, Jill și Erin s-au putut întoarce acasă cu fii lor. Astăzi, ele împărtășesc bucuriile și greutățile maternității. Mai ales că locuiesc la doar 5 minute una de cealaltă.

„Este o binecuvântare că suntem aproape. Ca gemene identice, Jill și cu mine nu știm altceva decât să ne petrecem tot timpul împreună. Suntem cele mai bune prietene și știm că fiii noștri vor crește împreună. Această oportunitate este o adevărată binecuvântare. Suntem atât de recunoscătoare pentru asta”, a spus Erin.

Cei doi bebeluși, care din punct de vedere genetic sunt mai mult frați vitregi decât veri, au deja o legătură specială prin prisma mamelor lor.

Vezi și: O mamă a născut trei fete în aceeaşi zi, la diferenţă de trei ani una de cealaltă: „Este extrem de rar” | Demamici.ro

Vezi și: Surori gemene au născut în aceeași zi, la același spital, chiar de ziua lor de naștere | Demamici.ro

Vezi și: Părinți cu gemeni băieți, care visau și la o fetiță, au aflat la următoarea sarcină că așteaptă cvintupleți | Demamici.ro

Share

Articole recente

Anca Dumitra a născut! Geanina din „Las Fierbinți” a devenit mămică pentru prima dată | Demamici.ro

Anca Dumitra a născut! Geanina din „Las Fierbinți” și-a adus pe lume bebelușul pe 18…

19 ore

Ținute de nota 10 pentru școală! Pokémon, piese la modă și confort în noua colecție C&A „Back to School” (P) | Demamici.ro

Noua colecție C&A „Back to School”. Fiecare început de an școlar vine la pachet cu…

o săptămână