Tu - mamă și femeie

Mamele puternice isi transforma fetitele in femei puternice. Cele mai importante lectii | Demamici.ro

Mamele puternice devin un exemplu pentru fetitele lor in fiecare zi, prin fiecare actiune sau sfat oferit. Iar fetitele lor se vor transforma in niste femei la fel sau poate mai puternice, independente si pregatite sa cucereasca lumea.

Iata de ce mamele puternice stiu sa ofere cea mai buna educatie fetitelor

Legatura dintre o mama si fetita este este una foarte puternica. Aceasta legatura va avea o influenta mare asupra vietii de adult a fetitei. Potrivit unor studii realizate in 2015, multe dintre femeile considerate puternice sunt cele care in timpul copilariei au vazut in mamele lor acelasi model.

Mamele puternice si lectiile de aur pe care le lasa in urma lor

Felul in care o mama alege sa traiasca, sa vorbeasca, sa fie ferma pe pozitie atunci cand e necesar, stabileste modul in care fetitele lor vor reactiona in fata provocarilor vietii.

O mama puternica isi invata fiica sa nu depinda de nimeni. In schimb, ii arata cum sa fie increzatoare si convinsa ca poate cuceri si lumea, daca isi propune acest lucru.

Femeile puternice isi invata copiii cum sa se ridice si sa se apere singure. O lectie atat de importanta pentru a supravietui in „jungla societatii”.

Femeile independente isi cunosc valoarea si stiu ca merita sa fie iubite. Fetitele lor vor invata, astfel, sa stea departe de relatiile toxice.

O femeie puternica se respecta suficient incat sa nu se lase doborata si nici nu se abate de la telul ei.

Mamele puternice isi invata copiii despre puterea iertarii. Isi invata copiii sa fie buni cu cei din jur si sa stie cand e cazul sa nu tolereze un comportament nepotrivit.

Mamele puternice isi invata fiicele cum sa iasa din multime si sa munceasca mult pentru a ajunge unde si-au propus. Cu atat mai mult cu cat calea succesului are mereu suisuri si coborasuri.

Mamele puternice nu isi invata niciodata fetitele ca lacrimile sunt un semn de slabiciune. Ba chiar dimpotriva.

O mama puternica este cea buna prietena a fiicei sale. E cel mai bun ascultator si e mereu gata sa ii sara in ajutor. Aceste femei sunt adevarate modele pentru fiicele lor, care au ajuns, in cele din urma, sa se transforme si ele, la randul lor, in femei si mame puternice.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni