La 80 de ani, bunicul Petre isi creste singur nepoata, abandonata de mama: „E fata mea acum! Fara ea n-as fi rezistat atat!” | Demamici.ro

La 80 de ani, bunicul Petre isi creste singur nepoata, abandonata de mama. Familia Gorodetzchi a impresionat profund echipa „Visuri la cheie”, dar si telespectatorii care au urmarit editia la TV. La 80 de ani, bunicul Petre a devenit mama, tata, bunica, intr-un cuvant TOTUL pentru micuta Isabela.

Isabela este nepoata bunicului Petre, fetita fiicei batranului, insa aceasta nu a dorit-o. Mai mult decat atat, femeia a vrut s-o abandoneze la nastere, in spital. Bunicul Petre nu a putut permite ca un astfel de lucru sa se intample si a luat-o in grija sa pe nepotica.

Tata a doi copii, bunicul Petre nu mai stie nimic nici despre fiica lui, mama Isabelei, si nici despre baiat.

„Am doi copii, un băiat şi o fată, care nici nu ştiu de mine. Nici eu nu vreau să ştiu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu ştiu pe unde e, ce face. M-au supărat rău de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela?

Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea. Au vrut s-o vândă! E fata mea acum. Poate fără ea n-aş fi rezistat atât”, a povestit bunicul Petre in editia din 23 octombrie a emisiunii „Visuri la cheie”, de pe Pro TV.

Vezi si: La 83 de ani, bunica Sofia nu vrea să renunțe la slujba de femeie de serviciu de la grădiniță | Demamici.ro

La 80 de ani, bunicul Petre isi creste singur nepoata, abandonata de mama

Batran, cu puterile slabite, barbatul nu avea prea multe sa-i ofere fetitei, insa a incercat sa compenseze lipsurile materiale prin caldura sufleteasca. Isabela isi iubeste nespus bunicul si e recunoscatoare pentru tot ce face pentru ea.

Cei doi locuiau intr-o casa cu doua camere, din chirpici, cu peretii crapati si un tavan care statea sa cada in orice moment. Echipa „Visuri la cheie” si-a dat seama imediat ca o astfel de constructie nu poate fi renovata, asa ca a decis sa construiasca pentru cei doi o casa, de la zero.

Rezultatul a fost unul spectaculos. Camere spatioase, mobilate cu gust, gandite sa satisfaca nevoile celor doi au adus bucurie in sufletul Isabelei si lacrimi in ochii albastri ai bunicului Petre.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

49 de minute

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână