Leucemia i-a rapit ingerasul. „Mami, ma faci frumoasa?” Alexandra a murit in timp ce-i spunea mamei ca are teme de facut la matematica | Demamici.ro

Leucemia i-a rapit ingerasul. Alexandra s-a stins la doar 8 anisori. Leucemia, boala cumplita care rapeste anual aproximativ 400 de copii din Romania. Alexandra, o fetita din Focsani, avea doar 8 ani atunci cand a lasat aceasta lume pentru a deveni un inger.

Mama ei i-a stat in permanenta alaturi, desi tatal copiilor a decis sa plece in lume si sa nu se mai intereseze de ei. Alexandra s-a nascut cu sindromul Down. Fetita mai avea trei frati mai mari, insa tatalui nu i-a pasat de ei si a decis sa-i paraseasca. Margareta a ramas singura cu 4 copii de crescut, dintre care unul cu nevoi speciale.

Povestea Alexandrei Ojiga a fost facuta publica de Iuliana Negoita pe blogul sau.

„Mami, ma faci frumoasa?” Alexandra a luptat pana in ultima clipa

Alexandra nu s-a gandit, probabil, niciodata la ziua cand va muri. Stia ca este bolnavioara, insa mama ei o asigurase ca se va face bine. A stat mereu langa ea, desi alti 3 copii o asteptau acasa.


Cand se uita in oglinda, Alexandra nu prea intelegea de ce coada ei de par este din ce in ce mai subtire. Insa nu se gandea la moarte. Nici macar atunci cand ii vedea pe alti copii din spital ca nu mai au deloc par pe cap.

„Mami, ma faci frumoasa?”, spunea Alexandra, de fiecare data cand mama ei o pieptana.

Vezi si: Isi ingrijeste fratiorul bolnav de leucemie, dar nu stie ca e pe moarte | Demamici.ro

Leucemia i-a rapit ingerasul. Alexandra s-a stins la doar 8 anisori

Alexandra era eleva in clasa a-II-a la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” Focșani si abia astepta sa se intoarca la scoala, la colegi. Eleva de scoala primara a murit spunandu-i mamei sale ca are de facut teme la matematica.

Leucemia, boala cumplita care a rapit-o de langa mama ei

Cazul Alexandrei a fost pe larg relatat in presa locala din Vrancea. Suferinta fetei si greutatile familiei din care provenea au emotionat multa lume. In ultima perioada, Alexandra urma un nou tratament si parea ca raspunde bine la el. Dupa cateva zile, insa, fetei i se facu rau si a fost dusa la terapie intensiva.

„Ficatul ei este praf”, i-au spus medicii mamei. Organismul Alexandrei a cedat, iar fetita a murit pe patul de spital, la doar 8 ani.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni