Mama si-a protejat fiica de 2 ani cu propriul trup. Micuta, salvata de sub ruine de un pompier VIDEO | Demamici.ro

Mama si-a protejat fiica de 2 ani cu propriul trup. 31 de persoane si-au pierdut viata si alte 1500 au fost ranite dupa cutremurul devastator care a avut loc vineri 24 ianuarie, in Turcia.

Elazig, regiunea cea mai afectata, se afla la 550 kilometri de capitala Ankara. Seismul a fost urmat de sute de replici, multe dintre ele cu magnitudine de peste 4 grade pe scara Richter.

De zeci de ore, salvatorii muncesc fara intrerupere pentru a scoate victimele de sub daramaturi. 45 de persoane, dintre mare multi copii, au fost salvate.

Un adevarat miracol s-a produs la 24 de ore dupa cutremur, cand o fetita de 2 ani jumatate a fost scoasa teafara de sub daramaturi. Tatal le-a aparat pe mama si pe fiica cu trupul sau.

Mama si-a protejat fiica de 2 ani cu propriul trup. Salvatorii au auzit strigatele femeii

Sotul si-a acoperit sotia, iar femeia o tinea in brate pe copila de 2 anisori. Salvatorii au auzit strigatele disperate ale femeii: „Va rog, repede, nu mai pot rezista. Salvati-o, in numele lui Allah! Pot vedea lumina. Uitati, va fac cu mana”, striga mama fetitei, potrivit cnnturk.com.

Salvatorii au reusit cu greu s-o scoata pe fetita. Yusra Yildiz a fost transportata la spital unde i s-au acordat ingrijiri medicale.

Ulterior si mama fetitei a fost scoasa de sub daramaturi, in viata. Sotul femeii, barbatul care le-a protejat cu propriul trup, a murit. Cel de-al doilea copil al familiei, un baietel, si-a gasit si el sfarsitul in ziua blestemata.

Cutremurul din Turcia, urmat de peste 500 de replici

Seismul de vineri seara a fost deosebit de puternic. Localnicii vorbesc despre 40 de minute de teroare, iar urmarile au fost deosebit de grave. Zeci de cladiri prabusite, oameni prinsi sub daramaturi.

Ca intr-un cosmar au izbucnit si incendii. Strazile au fost dominate de panica, in timp ce pamantul continua sa se cutremure.

Peste 500 de replici s-au inregistrat in primele 24 de ore. Unda seismului a fost atat de puternica incat a fost resimtita si in Siria, Georgia, Armenia, Liban si Iran si a traversat si Romania.

Guvernul turc s-a mobilizat imediat si a trimis in zona sinistrata echipe de salvare si vehicule specializate. Presedintele Turciei, Recep Tayiip Erdogan, s-a intalnit cu supravietuitorii si cu salvatorii si a asistat la funeraliile unora dintre victime.

Mucize! 2,5 yaşındaki Nüsra enkazdan çıkarıldı

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână