Mamă pentru 22 de generații de copii. Tatiana Gavril a murit în incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț | Demamici.ro

Mamă pentru 22 de generații de copii. Tatiana Gavril a murit în incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț. Tatiana Gavril este una dintre victimele incendiului de la Spitalul Județean Piatra Neamț.

Mamă pentru zeci de generații de copii, Tatiana Gavril a murit în incendiul de la secția ATI din Neamț.

Femeia crescuse 6 copii ai săi și înființase împreună cu familia ei un cămin de copii (Casa Ray), în comuna Dobroeni, județul Neamț.

Vreme de 25 de ani, Tatiana a fost mamă pentru copiii rămași singuri pe lume, abandonați și neajutorați. Una dintre fiicele ei lucra ca asistentă la spitalul care a ars din temelii. Presa locală deplânge dispariția ei.

Mamă pentru 22 de generații de copii. Tatiana Gavril a murit în incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț

„Căminul de copii este un alt subiect. Vreau să scriu astăzi despre Mama Tatiana, pentru că aşa au strigat-o toţi copiii abandonaţi, neajutoraţi, orfani, pe care i-a strâns la sânul său timp de 25 de ani. Nu-i spuneau doamnă, nu-i spuneau tanti. Pentru ei, din momentul întâlnirii şi până când (şi după ce) i-a ajutat să-şi ia zborul în viaţă, a fost MAMA.

A plecat la spital în rugăciunile celor apropiaţi. Mulţi, toţi pe care i-a avut alături. O fată a sa, este asistentă la spital. Toată grija ei şi a familiei era îndreptată acolo, la Terapie Intensivă, de unde ar fi putut să plece vie şi pe picioarele ei.

Aseară, vestea a căzut peste toţi ca un trăsnet. „S-a dus acasă. S-a întors acasă. La Domnul. Acum e acolo””, a declarat soţul său, directorul Casei Ray, Mihai Gavril pentru VIATANEMTEANA.INFO.

În seara de 14 noiembrie, un incendiu puternic a provocat o tragedie la Spitalul Județean Piatra Neamț. Zece pacienți au decedat și șapte persoane, inclusiv un medic, sunt în stare gravă în cea mai mare tragedie de acest fel după incendiul din clublul Colectiv de acum cinci ani.

Salonul unde s-a produs incendiul era unul dintre cele două de terapie intensivă. Acolo se aflau internați 16 pacienți. Toți erau intubați și toți cu același diagnostic: COVID-19.

Vezi si: Parintii au aflat ca e bolnavioara si au abandonat-o in spital. Elena a devenit mama pentru micuta Alma: „Nu mai pot sa traiesc fara ea!”| Demamici.ro

Vezi si: Povestea bebelusilor bolnavi, abandonati in sectia de terapie intensiva la Marie Curie. O imbratisare sau o mangaiere inseamna totul pentru ei. Si tu le poti oferi iubire, afla cum

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni