Mamă cu un singur ovar, de 3 ori mămică. Tripleții minune de la Iași au împlinit un an! Cum arată cei trei frățiori | Demamici.ro

Mamă cu un singur ovar, de 3 ori mămică. Tripleții minune de la Iași au împlinit un an! Cum arată cei trei frățiori. Tripleții minune născuți în pandemie la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași au împlinit un an de viață.

În urmă cu un an, Alexandra Bustiuc, în vârstă de 29 de ani, reușea să îi surprindă și pe medici cu povestea ei, dar mai ales, cu nașterea celor trei băieței minune. Venirea pe lume a micuților a fost întâmpinată cu o serie de obstacole, însă cei trei bebeluși curajoși au reușit să doboare orice impediment pentru a putea face parte din vieților celor doi tineri părinți.

Copiii s-au născut la 36 de săptămâni, mai devreme decât termenul normal, în plină pandemie. Însă ceea ce este cu adevărat surprinzător este faptul că mama lor a reușit să obțină o sarcină multiplă deși avea un singur ovar.

Mai mult, potrivit bzi.ro, nu existau informații despre membri ai familiei care ar fi avut tripleți sau gemeni.

În aceste condiții, chiar și medicul obstetrician Gabriela Simionescu, de la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, care a urmărit evoluția tinerei, s-a arătat surprinsă de povestea ei. O sarcină trigemelară este un caz extrem de rar, cu atât mai mult cu cât o mamă cu un singur ovar a reușit să aibă o sarcină fără complicații majore în timpul operației de cezariană.

La data de 16 iunie, cei trei băieței minune au împlint un an de viață. Copiii sunt perfect sănătoși și au sărbătorit, cum altfel, dacă nu în familie, alături de părinți și fratele lor mai mare, de 4 ani.

Mamă cu un singur ovar, de 3 ori mămică. Tripleții minune de la Iași au împlinit un an!

„La mulți ani! Vă dorim ca a voastră copilărie să fie fericită și foarte veselă! Fie ca voi să aveți mereu mulți prieteni buni și cinstiți, să fiți amabili și un adevărat ajutor pentru toți cei din jur”, a postat Florin Bustiuc, tatăl tripleților.

Părinții copiilor sunt la fel de fericiți ca în ziua în care au aflat că vor avea tripleți.

În ziua în care s-a prezentat la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași pentru ecografie, tânara mămică a mers neînsoțită. Când a aflat vestea că va avea tripleți, tânăra mămică a avut un șoc. Nici ea și nici familia ei nu se așteptau la o așa veste.

Tripleții au avut la naștere peste 2 kilograme fiecare: 2050, 2130 și 2290 grame. Din acest motiv, copiii au stat o perioadă internați în secția de Neonatologie, iar imediat ce au luat în greutate au putut merge acasă, alături de mama lor.

Vezi si: Zece bebeluși născuți de o femeie din Africa de Sud la 29 de săptămâni de sarcină. Nașterea multiplă a stabilit un nou record mondial | Demamici.ro

Vezi si: O tânără de 25 de ani a născut 9 bebeluși, stabilind un nou record mondial. Cele 5 fetițe și 4 băieței vor petrece în spital încă 3 luni | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni