Mămici și tătici celebri

Magda Pălimariu, însărcinată! Prezentatoarea TV va deveni pentru prima dată mamă la 42 de ani | Demamici.ro

Magda Pălimariu, însărcinată! Prezentatoarea TV va deveni pentru prima dată mamă la 42 de ani. Bucurie mare pentru Magda Pălimariu! Vedeta de televiziune a anunțat că este însărcinată cu primul său copil, la 42 de ani. 

Aceasta este în culmea fericirii, mai ales că sarcina nu a fost deloc ușoară. Prezentatoarea TV a explicat acum de ce a ales să ia o pauză de la cariera sa în televiziune.

Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate.

Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe.

Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate.”, a declarat Magda Pălimariu într-un interviu pentru revista Viva.

Magda Pălimariu, fericită să devină mămică

Îmi dau seama cât de norocoși suntem. Viața ne oferă continuu surprize, astfel încât pot spune că au fost luni pline de schimbări, trăiri noi, necunoscut și multe emoții.

Ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul.  Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami.”, a declarat știrista, dezvăluind și că va avea un băiețel.

Crede Magda Pălimariu în superstiții?

Întrebată dacă a avut superstiții legate de sarcină, Magda a răspuns: „Nu, superstiții în niciun caz. Doar gândul că trebuie să mă feresc de anumite alimente, să nu cumva să mănânc ceva nepotrivit când merg la restaurant, de exemplu, dar superstiții nu am nici la modul general”.

Vezi și: Alice Cavaleru, însărcinată cu al doilea copil, apariție adorabilă alături de Vladimir Drăghia și fetița lor. Ce mare și frumoasă s-a făcut Zora! VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Laura Cosoi, despre a treia sarcină la 40 de ani. Rita a simțit că mama ei e însărcinată înainte să afle vestea cea mare | Demamici.ro

Sursa foto: Instagram

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni