Știri externe

Copilul care s-a născut cu o inimă în frunte: „Este un dar de la Dumnezeu” | Demamici.ro

Copilul care s-a născut cu o inimă în frunte este adorat de toată lumea. Băiețelul din Turcia pe nume Cinar Engin este un îngeraș, un îngeraș care a venit pe lume cu un semn special, chiar în frunte, în formă de inimă.

Medicii turci au spus că așa ceva nu au văzut în toată cariera lor. Aceștia au mai întâlnit cazuri de bebeluși care s-au născut cu tot felul de semne distinctive, dar niciunul care să aibă o formă de inimă, atât de bine conturată, într-un loc atât de vizibil, scrie fox5ny.com.

În momentul în care micuțul a împlinit 4 anișori, mama lui a fost de acord să vorbească cu presa despre semnul cu care a venit pe lume Cinar Engin, lămurind misterul.

Femeia a mărturisit pentru presa turcă faptul că îi era cumva teamă să-l scoată afară pentru că răutatea oamenilor este destul de mare și există mulți care se feresc de persoane cu semne atât de speciale, mai ales că în cazul lui este destul de vizibil.

Așa că a decis să își ia inima în piept și l-a scos cu căruciorul afară fără să îi mai pese de ce ar putea spune lumea despre băiețelul ei.

Copilul care s-a născut cu o inimă în frunte: „Este un dar de la Dumnezeu”

„Este un dar de la Dumnezeu. Când îl scoatem afară, toți spun că este minunat. Lumea îi zâmbește și îl primește cu căldură”, spun Murat și Ceyda, părinții bebelușului, conform fox5ny.com.

Așadar, marea lor teamă nu a fost justificată, căci oamenii reacționează plăcut de fiecare dată când îl văd și vor să își facă poze cu el.

Medicii se așteptau ca inima lui să se modifice sau să dispară odată cu creșterea micuțului, însă aceasta continuă să fie prezentă pe frunte.

Părinții i-au făcut un cont de Instagram unde postează imagini cu el, iar băiatul are deja urmăritorii săi.

Ce reprezinta semnele din nastere

Dr. Luminița Marinescu: „Semnele din nastere prezente pe pielea bebelusului sunt suprafete cu aspect diferit cu care bebelusii se nasc sau care se dezvolta in primele luni de viata. Trebuie sa stii ca, statisticile spun ca aproximativ 10% dintre bebelusi prezinta semne din nastere pe piele.

Semnele din nastere pot fi plate sau bombate, pot avea margini drepte sau neregulate si diferite nuante, de la maronii, cafenii, negre, sau albastru deschis pana la nuante de roz, rosii, albe, galbui sau violet.

Cele doua tipuri principale de semne din nastere sunt semnele rosii, vasculare (spre exemplu, „capsunile” hemangioamele, petele rosii – nevus flammeus) si semnele din nastere pigmentate (precum alunitele, pete de culoare „cafea cu lapte” sau petele mongoliene).”

Vezi si: Semnele din nastere pe pielea copilului. Dispar de la sine? Specialistii explica | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână