Madalina, o politista de 33 de ani din Constanta, a plecat la ingeri. A lasat in urma un baietel de 1 an si 2 luni | Demamici.ro

Madalina, o politista de 33 de ani din Constanta, a plecat la ingeri. Madalina Cojocariu era politista in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice si avea doar 33 de ani.

In ziua in care si-a adus fiul pe lume, in 2018, Madalina a aflat ca sufera de cancer de colon si metastaza la ficat.

De cand a aflat diagnosticul, Madalina a inceput o lupta apriga pentru viata. Si-a dorit din tot sufletul sa invinga boala crunta pentru a-si putea vedea baietelul crescand. Mai bine de un an a urmat tratamente peste tratamente. A fost in Turcia, Germania, insa din motive financiare a revenit in tara pentru tratament.

O singura speranta ii mai ramasese mamicii si anume imunoterapia. Tratamentul insa nu era decontat de Casa de Asigurari de Sanatate, iar costurile erau extrem de mari de 7000 de euro pe luna.

„Simt ca viata mea atarna de un fir de ata si nu imi pot imagina ca baietelul meu, David, va creste fara mamica lui”, spunea Madalina pe pagina de Facebook destinata cazului ei. Stia ca boala este grava, dar nu a renuntat nicio secunda sa lupte. Si-a gasit puterea in dragostea infinita pe care o mama o simte pentru puiul ei.

Pentru Madalina a fost initiata si o campanie de strangere de fonduri. Oamenii cu suflet mare au donat pentru ca David sa nu fie nevoit sa creasca fara mama. Iata ca, din nefericire, Madalina Cojocariu a murit. Nu s-a mai putut face nimic pentru femeia tanara si frumoasa care abia gustase din fericirea de a fi mama. Madalina nu a apucat sa-si stranga fiul la piept decat 14 luni, apoi a plecat la ingeri.

Madalina, o politista de 33 de ani din Constanta, a plecat la ingeri. Mesajul transmis de cumnata ei

„După o luptă crâncenă cu cancerul, cea mai necruțătoare boala, după tratamente îndelungate si dureroase, pline de speranță, in data de 22 Decembrie, ora 20:00, Mădălina, cumnata mea, stoarsă de tot ceea ce înseamnă putere omenească s-a ridicat la cer, lăsând în urmă sa un ocean de suferință și de acolo, alături de îngeri, ne privește cu toată bunătatea si iubirea sufletului ei!

A smuls din această încrancenată lupta o bucată de lumina, o rază de soare, David, un băiețel minunat, cu ochii albastri ca marea!

Acesta este moștenirea noastră, lăsată ca mărturie ca nimic nu este zadarnic din zbaterea omului pe pământ! In aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul!

Mădălina Cojocariu, o fată frumoasă ca un cristal, cu ochii mari si verzi, la care te puteai uita toată ziua, fără să clipesti, iubita de toti cei care o cunoșteau si care nu o cunoșteau, de familie si rude, împărțiți în multe colțuri ale lumii, lasa in urma sa un gol imens, pe care nu il vom putea umple sau înlocui niciodată.

O să te păstram în cele mai frumoase gânduri, în sertărașul secret al inimii noastre si te vom purta in toate visele, draga mea cumnata! Drum luminos, Mădălina, printre îngeri! Dumnezeu sa fie cu tine si tu in sufletul nostru!

Va multumim din suflet tuturor celor care au încercat să ajute la împlinirea visului Mădălinei! Toti am avut speranța in suflet!”, a fost mesajul postat de cumnata Madalinei Cojocariu pe pagina de Facebook a campaniei de strangere de fonduri.

Madalina, regretata de colegi! Mesajul transmis de IPJ Constanta

După o lungă suferință, în această seară, colega subinspector de poliție Mădălina Cojocariu a încetat din viață, la doar 33 de ani, lăsând în urma ei regrete și suferință.

Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul I.P.J. Constanța din 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridic.
În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofițerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie”, a fost mesajul transmis de IPJ Constanța.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

23 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni