Lili Sandu a povestit cu lacrimi în ochi de ce bebelușul ei a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare VIDEO | Demamici.ro

Lili Sandu a povestit cu lacrimi în ochi de ce bebelușul ei a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare. Thomas Jay Cristian a venit pe lume pe data de 10.08.2020, la ora 17:36, cu o greutate de 3300 g și 52 cm, făcând-o pe Lili Sandu cea mai fericită mămică.

„Mi-am dorit foarte mult să nasc natural, dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru mine sau Thomas a avut alte planuri pentru mine. Am ajuns la spital. Aveam deja contracții și împreună cu domnul doctor am hotărât să facem operația de cezariană”, a declarat Lili Sandu.

Lili Sandu a povestit cu lacrimi în ochi de ce bebelușul ei a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare. Primele declarații după operația de cezariană

Lili Sandu: „Cezariana a decurs ok. Nu am simțit durere la anestezie, doar că acum am foarte mari frisoane și mi s-a spus ca este o reacție a organismului că nu mai e bebe înăuntru. L-am simțit pe bebe. Mi l-au adus să-l pup. Când l-au scos a plâns. Din prima a plâns. Are părul negru și botul așa, mare.”

La 24 de ore după naștere, Thomas a făcut o formă pronunțată de icter

Lili Sandu: „Am trăit niște momente și niște clipe dure psihologic, nouă mamă fiind. Nu am știut exact cum să gestionez aceste stări. Bine că a trecut cu bine.”

Bebelușul lui Lili Sandu a făcut o formă mai gravă de icter, motiv pentru care a necesitat mai multe zile de spitalizare. Mămica a povestit încă din maternitate situația grea cu care s-a confruntat.

„Sunt în a 5-a zi de spitalizare pentru că la 24 de ore după ce l-am născut pe Thomas, doamna doctor neonatolog a descoperit o bilirubină foarte crescută. Ideea este că, în general, asta înseamnă că are icter.

Majoritatea copiilor au o formă mai ușoară de icter. Doamna doctor și-a dat seama încă din primele ore de viață și a decis să acționeze punându-l pe Thomas la acele lămpi speciale.

Bilirubina era destul de crescută, în jur de 12-14. Este un icter un pic mai avansat, tocmai din cauză că există o incompatibilitate între grupa mea de sânge și cea a lui Silviu. Au existat niște anticorpi care au dat peste cap acest nivel al bilirubinei.

Ideea este că el stă în permanență la aceste lămpi. Sunt doar 2 momente ale zilei în care îl pot vedea și îl pot alăpta. Doar de acele momente mă bucur. Faptul că nu-l pot avea lângă mine non-stop mă dărâmă psihologic cumva. Încerc să fiu tare, să nu-i transmit și lui asta.

Am încredere foarte mare în doctorii de aici. Doamna doctor Preda, șefa secției de neonatologie, este un înger de om care face tot posibilul să trecem cât mai repede peste aceste zile. Este un copil absolut minunat.

De fiecare dată când îl iau este așa de blând. Îmi inspiră o bunătate aparte. Pentru cele care au trecut prin acest gen de experiență, mă înțelegeți. Încerc să nu mă las doborâtă de sentimente și de ce se întâmplă.”

Lili Sandu a anunțat pe Instagram venirea pe lume a lui Thomas Jay

„Atunci când viața capătă un sens…
Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire…

Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare.
Bine ai venit, fiul nostru iubit!”

Vezi si: Lili Sandu a născut un băiețel: „Au curs multe lacrimi de fericire!”

Vezi si: Lili Sandu și bebelușul, internați 10 zile: „O să vă povestesc prin ce-am trecut!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână