Laura Cosoi si-a dus fetita la balet. Rita are un an si 8 luni | Demamici.ro

Laura Cosoi si-a dus fetita la balet. Rita are un an si 8 luni. Laura Cosoi (38 de ani) si-a dus fetita de un an si 8 luni la prima lectie de balet. Actrita a avut o legatura foarte stransa cu dansul inca din copilarie.

Mama Laurei Cosoi, profesoara de dans la Clubul Copiilor din Iasi, i-a insuflat cumva aceasta pasiune. Vedeta a fost inscrisa la sectia Balet a Liceului de Arta, ca ulterior sa practice dansul sportiv.

Laura Cosoi le-a marturisit fanilor pe Instagram ca era de varsta Ritei in momentul in care a calcat pentru prima data intr-o sala de balet.

„Rita la prima ora de balet, cam la varsta la care am inceput si eu”, a scris Laura Cosoi in dreptul imaginilor. Cu body, tutu de balerina si pantofiori usori si comozi, Rita pare sa se fi integrat repede in grupul micutelor balerine.

Vezi si: Laura Cosoi, cu fetita in Maldive! Imagini din vacanta – cat de frumoasa e micuta Rita | Demamici.ro

Laura Cosoi si-a dus fetita la balet. Parerile internautilor, impartite

Postarea a avut zeci de mii de like-uri, insa printre comentariile pozitive au fost si cele in care internautii spuneau ca participarea Ritei la astfel de cursuri este prematura si ca Laura ar trebui sa-si lase fetita sa-si aleaga activitatile cand va fi mai mare.

„Mi se pare totusi prea devreme. Poate copilului nu-i place asta. Daca iti place tie, nu trebuie sa faca si ea”, a comentat cineva la postarea facuta de actrita pe Instagram. Raspunsul Laurei Cosoi nu a intarziat sa apara.

„A fost pentru acomodare si pentru joaca, nu pentru performanta. De cele mai multe ori credem ca stim mai tot despre copiii nostri, dar de cele mai multe ori ne iau prin surprindere. Incearca!”.

Parerile internautilor au fost impartite. Multe persoane au apreciat initiativa vedetei de a-si implica fiica in cat mai multe activitati de la o varsta timpurie.

„Este bine sa o duci pe cea mica la mai multe activitati. Asa reuseste sa-si aleaga ea ceea ce e mai potrivit pentru ea. Succes! Esti o mama de nota 10 (moderna, desteapta si frumoasa).”

Vezi si: Laura Cosoi, despre diversificare! Ce metode a aplicat cu fetita sa, Rita: „O hraneam si eu, dar o lasam si pe ea sa descopere hrana!” | Demamici.ro

Laura Cosoi, despre ziua in care a nascut-o pe Rita

Laura Cosoi a devenit mama pe 11 iunie 2018. In zorii zilei, actrita si-a tinut pentru prima data la piept fetita pe care a adus-o pe lume pe cale naturala.

„Cand a venit Rita pe lume, toata viata noastra, a capatat sens! Mi-au pus-o pe abdomen, iar ea, usor-usor s-a ridicat pana la san – cand inca avea cordonul legat. O tineam la san si inspiram mirosul acela – cel mai frumos din lume – de bebelus nou-nascut!

Iata ce ne-a adus noua ziua de 11 iunie, dis-de-dimineata, la 5.36 de minute, o dimineata de luni, asa cum i-a placut Ritei sa vina pe lume – o fetita de nota 10, dupa cum au apreciat medicii. Noi nu avem insa o nota pe care sa o acordam fetitei noastre, din simplul motiv ca experienta pe care ne-a daruit-o este nepretuita si, datorita ei, suntem completi”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

11 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni