Laura Cosoi, despre cea de-a doua sarcina. Cum a decurs primul trimestru si cum a dat familiei vestea cea mare | Demamici.ro

Laura Cosoi, despre cea de-a doua sarcina. Laura Cosoi si-a luat prin surprindere prietenii de pe conturile de socializare pe 8 Martie, cand a anuntat ca va deveni mamica pentru a doua oara. Actrita a dezvaluit ca in vara va aduce pe lume cea de-a doua fetita.

Laura Cosoi isi doreste o familie mare si nu a ascuns niciodata acest lucru, ba mai mult, l-a afirmat public: „ne-am dorit al doilea copil si in continuare ne mai dorim. Doamne ajuta sa mearga totul bine!”

Vezi si: Laura Cosoi, insarcinata din nou! Actrita a dezvaluit si sexul copilului | Demamici.ro

Laura Cosoi, despre cea de-a doua sarcina. Cum a dat vestea cea mare familiei

Laura a aflat ca va deveni mamica pentru a doua oara cu putin timp inainte de sarbatorile de iarna, asa ca a ales sa impartaseasca vestea cea mare cu familia, chiar la masa de Craciun.

A imbracat-o pe Rita intr-un body pe care a scris „surioara mare” si au mers la conlindat familia. In timp ce fetita statea pe un scaun si incerca sa cante „Mos Craciun cu plete dalbe”, mama Laurei a fost cea care a observat prima ce era scris pe body-ul Ritei.

Laura Cosoi: „A urmat o bulversare generala – lacrimi de bucurie, imbratisari, pupaturi, in timp ce altii nu prindeau ideea si intrebau ce se intampla. Adica de ce e Rita surioara cea mare? A fost extrem de frumos si amuzant in acelasi timp, dar si emotionant, pentru ca acesta a fost cadoul nostru de Craciun pentru familie”, a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

Laura Cosoi, despre cea de-a doua sarcina. Cum a decurs primul trimestru

Laura Cosoi a avut parte de o sarcina usoara si prima data. Lucrurile nu au stat diferit nici la cea de a doua sarcina. Chiar daca majoritatea femeilor experimenteaza greturi, ameteli, stari de rau in primul trimestru, actrita nu a trecut prin asa ceva. Singura diferenta fata de prima sarcina a fost lipsa poftei de mancare.

Vezi si: Laura Cosoi si-a dus fetita la balet. Rita are un an si 8 luni | Demamici.ro

Laura Cosoi: „Pur si simplu nu-mi venea sa mananc. Mancam dimineata foarte bine, apoi dupa-amiza nu prea mai puteam. In rest, am fost energica, n-am avut nicio stare de moleseala, doar din cand in cand dureri de burta, dar sunt normale.

„Am observat insa ca nu mai pot sa fac miscare cum faceam cand eram insarcinata cu Rita. La fiecare activitate fizica am mici dureri, asa ca prefer sa ma odihnesc. In schimb, sunt la fel de relaxata ca la prima sarcina.”

In ceea ce priveste sexul copilasului, Laura a declarat ca mereu si-a dorit o surioara pentru Rita, cu atat mai mult cu cat actrita are o sora cu care are o relatie foarte apropiata.

Laura Cosoi: „Eu am o sora si din experienta stiu ca totul se asaza ideal, pentru ca ai multe preocupari comune. Peste vreo doi ani pot sa se joace si ele impreuna si sper sa se inteleaga bine. Stiu sigur ca Rita va fi o sora foarte buna si afectuoasa.”

Vezi si: Laura Cosoi, despre diversificare! Ce metode a aplicat cu fetita sa, Rita: „O hraneam si eu, dar o lasam si pe ea sa descopere hrana!” | Demamici.ro

Foto Alex Galmeanu

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână