Laura Cosoi, cu fetita in Maldive! Imagini din vacanta – cat de frumoasa e micuta Rita | Demamici.ro

Laura Cosoi a urmat si anul acesta traditia de a pleca intr-un loc insorit cand la noi, in Romania, este plina iarna. A ales Maldive si a avut curajul de a o lua in vacanta si pe micuta Rita, cu toate ca are doar cateva luni de viata, iar destinatia este una indepartata.

Laura Cosoi a povestit cu lux de amanunte pe site-ul sau cum a reactionat micuta in timpul zborului cu avionul, dar si cum s-a acomodat pe insula.

„Am plecat in Maldive cu o gasca mare de prieteni: nasii nostri si ai Ritei, prieteni dragi, multe familii cu copii. De fapt, in functie de nevoile celor mici am ales destinatia si resortul. In Maldive e relativ usor de ajuns, sunt zboruri convenabile, iar vremea e o adevarata desfatare.

Am vrut sa nu ne complicam cu locuri care presupuneau sa-i facem Ritei vreun vaccin, sau sa cerem viza si sa avem de umblat pe la ambasade. Astfel, Maldive a fost locul ideal, cu atat mai mult cu cat am ales un resort care ofera variante atractive de activitati pentru copii – resortul Kandooma Holliday Inn. Rita e oricum prea mica pentru asa ceva, dar pentru ceilalti copii din gasca noastra e perfect!

Noi am decis sa mergem cu Turkish Airlines, astfel incat zborul sa coincida cu somnul de noapte al Ritei. Chiar daca o mai necajesc uneori gingiile, pentru ca ii ies dintii (i-au iesit deja doi dintisori) se intampla destul de rar ca Rita sa nu doarma noaptea.

Cum iti spuneam mai devreme, am zburat o ora pana la Istanbul, am asteptat 2 ore legatura si apoi am mai facut șapte ore jumatate pana in Maldive. Un start curajos zic eu! Norocul este ca Rita e curioasa si isi gaseste fel de fel de activitati si lucruri de descoperit, asa incat nu se plictiseste.

La decolare si aterizare am tinut-o la san (inca o alaptez), iar in avion a avut un loc al ei. Exista si varianta unui patut mobil sau a unui cos/ patut pus la dispozitie in avion.

CONTINUARE

Page: 1 2

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni