A vrut sa asiste la nasterea naturala a sotiei, dar a lesinat! Momentul a fost filmat VIDEO | Demamici.ro

Ben si Amy au decis sa-si mareasca familia. Fericirea a fost maxima din prima clipa in care Amy a anuntat ca e insarcinata. Ben a fost atat de implicat in timpul sarcinii, insat a inceput sa dezvolte el insusi simptome de sarcina.

„Ma simt si eu de parca as fi insarcinat, cateodata. Mamanc mult mai multi biscuiti decat de obicei. Nu este un lucru tocmai bun, avand in vedere ca m-am cam ingrasat. M-a socat si faptul ca emotiile mi s-au schimbat. Nici nu ma puteam uita la televizor fara sa plang”, a declarat Ben.

Se pare ca barbatul a dezvoltat cunoscutul sindrom Couvade, cunoscut ca si sarcina prin simpatie. Cu alte cuvinte, barbatul are simptome de sarcina, asemanatoare cu cele ale partenerei gravide. Mamica a confirmat spusele tatalui:

„Ben are cu siguranta numite simptome de sarcina. Din prima clipa in care am aflat despre sarcina a devenit extrem de sensibil, de emotiv.”

In ciuda sentimentelor greu de controlat, Ben a vrut sa fie puternic pentru Amy si a sustinut-o pe durata intregului travaliu. A vrut sa asiste la nastere si totul parea ca decurge perfect pana intr-un anumit punct.

In momentul in care Amy se schimba la fata incercand expulzia, Ben a lesinat. In cadere, barbatul a acrosat si cateva lucruri facand un zgomot infernal.

CONTINUARE si VIDEO

Page: 1 2

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni