Scrisoarea unei mame pentru baiatul ei: „Draga fiule, mereu vei fi copilasul meu… ” | Demamici.ro

Dragostea unei mame nu cunoaste limitari de niciun fel. O mama este dispusa sa faca orice sacrificii pentru copiii sai, fara sa se gandeasca la sine macar o secunda.

O mama iubeste neconditionat si fara margini pentru ca femeia care a devenit mama cunoaste cea mai pura si mai puternica dragoste din toate cate exista, cea pentru copiii sai.

„Draga fiule,

Astazi imi doresc sa pot da timpul inapoi. Imi doresc sa ma intorc la momentul in care erai bebelus. Imi doresc sa-ti mai miros pielicica si sa te mai tin in brate macar cateva secunde. Vreau sa mai simt asa, macar o data.

Apoi imi doresc sa ma intorc in primii tai ani. Sa-ti vad obrajii rotunzi, manutele grasane… zambesc. Simt o durere undeva in inima mea pentru ca stiu ca nu-mi vei mai pune acel un milion de intrebari care incep cu „de ce”.

Acum stai langa mine pe canapea, cu o talpa „gigantica” ce se intrezareste pe sub patura. Stai cu o carte in mana. Unde a zburat timpul asta, ma intreb. Imi amintesc ca ieri ca nu erai decat o dorinta arzatoare, o scanteie de vis.

Acum esti aici, baiatul meu si stiu ca vei deveni barbat cat as mai clipi de doua ori.

Ai invatat sa-ti dai ochii peste cap si sa ma contrazici, cu argumente bineinteles: „Mama, asculta-ma un minut… ” iti incepi tu pledoaria… Nu sunt o buna ascultatoare, stiu asta.

Nu suntem intotdeauna de acord in toate privintele si uneori imi exprim dezacordul cum nu ar trebui. Inca lucrez sa imbunatatesc asta.

Dar… indiferent de orice, tu esti baietelul meu. Chiar daca mainile tale sunt mai mari decat ale mele. Vei fi mereu baietelul meu. Cand ma uit inapoi la acele zile in care aveai doar 3 kilograme si te tineam in brate, ah, nici prin cap nu-mi trecea ca vei deveni barbatul de azi.

Nu aveam nici cea mai mica idee ca inima mea se poate intinde atat de mult, dar uite ca a crescut enorm si creste in fiecare zi in care sunt mama ta. Nu-mi imaginam cat de mandra voi fi.

Sa fiu mama a fost mult mai greu decat ma asteptam. Am facut multe greseli, dar nimic din ce-am facut in viata asta nu m-a facut mai mandra. M-ai invatat ce inseamna sa iubesti cu adevarat.

Oricat timp va trece peste noi, eu voi fi mereu mama ta, iar tu baiatul meu. Bratele mele vor fi mereu aici sa te stranga, urechile sa te asculte si inima sa te iubeasca pentru totdeauna si inca o zi. Indiferent de cati ani vei avea, tu, dragul meu, vei fi mereu baietelul meu azi si mereu.

Cu dragoste,

Mama”

sursa: Motherly

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Citeste si:

FELUL IN CARE PARINTELE ISI ARATA AFECTIUNEA INFLUENTEAZA FERICIREA COPILULUI PE VIATA | DEMAMICI.RO

TINUTUL IN BRATE NU-I FACE PE COPII ALINTATI, CI SANATOSI! MAMICI, OFERITI CAT MAI MULTA AFECTIUNE MICUTILOR | DEMAMICI.RO

CHIAR SI DUPA NASTERE, O PARTE DIN COPILUL TAU RAMANE IN TINE. E DEMONSTRAT STIINTIFIC – MICROCHIMERISMUL FETAL | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni