Impreuna pentru Denis! Baietelul a ajuns sa arate asa din cauza tratamentului administrat gresit, in Romania! I-au fost date antibiotice, desi nu era cazul!

La doar 3 anisori, Denis a devenit victima unui sistem medical bolnav. Medicii din Romania i-au administrat un tratament gresit care i-a agravat foarte mult starea. Micutul din Popesti Leordeni a ajuns in Austria, impreuna cu parintii, unde a fost consultat de Prof. Widhalm in Ruolphinerhaus, la 2 km de Viena.

I-a fost pus diagnosticul corect, iar medicii sunt optimisti in ceea ce priveste starea lui. Doar pentru inceperea investigatiilor, parintii au fost nevoiti sa plateasca 3000 de euro. Denis are nevoie in continuare de sustinerea oamenilor cu suflet mare. Impreuna il putem ajuta!

Mai jos aveti declaratia mamei dupa ce a ajuns cu baietelul in Austria:

“Doctorul care se ocupă de caz a mai avut unul similar cu un băiețel din Rusia. Diagnosticul pus este sindromul Stevens-Johnson apărut din cauza varicelei suprapuse cu o infecție virală. Caz foarte rar. De aici, tot ce s a făcut în România a fost greșit.

Pe 31 decembrie i s a dat rețetă cu Augmentin ES, lucru care i-a agravat situația. Nu se administrează antibiotice în timpul varicelei! Toate cremele administrate, date de doctori, bineînțeles, i-au distrus epiderma. Administrarea lor zilnică nu a făcut decât să nu îi dea posibilitatea de a se reface…

Bubițele de pe corp, spune el, dispăreau simplu cu administrarea de Advantan… Mi-au interzis sa ii mai aplic orice i s-a administrat în România și mi-au dat creme noi, cu aplicare o singura data pe zi, creme care îl vor ajuta să se refacă.

Maine va fi văzut și de un dermatolog, pentru a confirma toate aceste lucruri. Ei sunt foarte optimiști că se va reface. Vă trimit poze făcute azi și revin zilnic cu poze, pentru a se vedea evoluția. Totodată, m-au sfătuit să spun tuturor celor care nu au vaccinat copiii pentru varicela, să o facă. Da, este ceva foarte rar, dar se poate evita…”

Va multumim pentru tot ajutorul acordat încă o data, fără voi, oameni cu suflet bun nu am fi reușit acest lucru!

Cine doreste sa doneze bani pentru Denis o poate face aici:

RO65 RZBR 0000 0600 1582 7004 – cont in LEI TITULAR: DUMITACHE OANA

RO38 RZBR 0000 0600 1582 7005 – cont in EURO TITULAR: DUMITRACHE OANA

Daca doriti sa fiti la curent cu starea de sanatate a micutului, dati LIKE paginii de Facebook „Impreuna pentru Denis”.

Cum a inceput povestea lui Denis, toate detaliile depre cazul baietelului, le gasiti AICI!

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni