Povești despre naștere

La 24 de ani Cristina are 2 copii și un îngeraș: „Când Dumnezeu îți vede suferința, îți trimite o minune!” Poveste de naștere | Demamici.ro

La 24 de ani Cristina are 2 copii și un îngeraș: „Când Dumnezeu îți vede suferința, îți trimite o minune!” În 2021, Cristina ne scria pentru a ne povesti despre venirea pe lume a gemenilor săi. Un băiețel și o fetiță purta mămica în burtică, însă băiețelul nu a supraviețuit nașterii premature, la 34 de săptămâni de sarcină. La 8 luni după naștere, Cristina s-a simțit pregătită pentru a duce o nouă sarcină. Îngerașul ei iubit pare că a „pus o vorbă” bună acolo sus, căci mămică a aflat că va aduce pe lume un băiețel. Micuțul s-a născut sănătos și bucălat, într-un spital din Belgia. Vă invităm să citiți ce ne-a împărtășit Cristina.

„Acum ceva timp vă spuneam povestea mea cu copilul meu ce mi-a murit în burtică la 34 de săptămâni și am făcut cezariană ca să salvez fetița. Acum vă povestesc a doua sarcină.

La 24 de ani Cristina are 2 copii și un îngeraș: „Când Dumnezeu îți vede suferința, îți trimite o minune!”

După pierderea băiețelului meu David, care nu a supraviețuit la naștere, dar și bucuria că măcar fetita a fost bine, ei fiind gemeni, am hotărât după 8 luni de zile că este timpul să rămân din nou însărcinată.

Am rămas foarte repede însărcinată, cu toate că toată lumea îmi spunea că este prea devreme pentru alt copil, că ce o să fac cu doi? etc. Mama mea a fost lângă mine în tot acest timp și mi-a fost sprijin. Fără ea nu știu ce m-aș fi făcut atunci, dar nici în momentul acesta. Ea a stat cu fetita mea când am fost în spital, când am născut, și mereu când a trebuit să plec. Soțul meu a fost și el lângă mine și atunci, dar și acum.

Am născut fetita și băiețelul (decedat) în 2021 în iulie. La 8 luni de la cezariană am rămas din nou însărcinată. Mi-am asumat riscul. La 15 săptămâni de sarcină am aflat că vom avea un băiețel. Atât de fericită am fost… nici nu vă puteți imagina❤️.

Perioada sarcinii a fost minunată, dar și grea cu alt bebe mic. Am născut din nou la Maternitatea Clinicii Delta din Bruxelles, Belgia, unde am născut și cei doi copii ai mei gemeni. Durerea din suflet a rămas pentru băiețelul meu pierdut. Nu o să treacă niciodată, dar astăzi știu că el ne vede de sus și are grijă de frățiorii săi.

Dumnezeu este mare și când îți dă un necaz știe cât de puternic ești și îl poți duce. A venit vremea să nasc. Cu sufletul cât un purice m-am dus cu soțul meu la spital și în următoarele 2 ore am născut un băiețel sănătos de 4 kg. Recuperarea a fost una grea, dar astăzi mă bucur din plin de copiii mei: băiețelul de 4 luni și fetița 1 an și 10 luni (n.r. – la momentul redactării articolului – mai 2023).

Am 24 de ani și 2 copii și un îngeraș. Sunt o mămică tânără. Asta este fericirea adevărată, să mă trezească fetița dimineața și să mă strige „mama”. Curând și băiețelul, dar este micuț deocamdată.”

Două inimioare i-au bătut în burtică, însă doar unul dintre gemeni a trăit. Cristina a născut într-un spital privat din Bruxelles, cu un medic român

Cristina a ales să împărtășească cu mămicile din comunitate povestea sa de naștere. A avut sarcină gemelară, însă din păcate băiețelul nu a supraviețuit. La 34 de săptămâni de sarcină, mămica a trecut printr-o cezariană de urgență. A născut la Maternitatea Clinicii Delta din Bruxelles, Belgia, asistată de un medic român, domnul doctor Onofrei Dorin.

Tânăra mămică a trăit doar pe jumătate bucuria nașterii. A plâns de fericire când și-a strâns fetița la piept, însă pe de altă parte sufletul îi era sfâșiat de pierderea băiețelului care vreme de 34 de săptămâni i-a trăit în burtică. Citiți povestea primei nașteri a Cristinei în acest articol din 2021.

Vezi și: Două inimioare i-au bătut în burtică, însă doar unul dintre gemeni a trăit. Cristina a născut într-un spital privat din Bruxelles, cu un medic român | Demamici.ro

Fiecare experiență a nașterii este unică. Ea este relatată așa cum a fost percepută de mămica în cauză. Dacă sunt cititoare care au avut parte de o altfel de experiență în aceeași unitate medicală (sau alta), le invităm să își împărtășească poveștile.

Dacă doriți să vă împărtășiți povestea nașterii, sub toate aspectele, fie ele pozitive sau negative, ne puteți scrie pe adresa de e-mail demamici@gmail.com sau pe pagina de Facebook De mamici.

Tot aici puteți atașa și fotografii pe care doriți să le faceți publice. Nu există limită de cuvinte. Ne rezervăm dreptul de a selecta poveștile care urmează să fie publicate. Prin împărtășirea poveștii și publicarea ei, vă asumați veridicitatea celor relatate!

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

6 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni