Jason Derulo va deveni tătic. Frumoasa Jena Frumes îi va dărui un băiețel VIDEO | Demamici.ro

Jason Derulo va deveni tătic. A cunoscut-o pe mama copilului în pandemie, iar acum vor forma o familie. Jason Derulo trăiește cea mai mare bucurie, de când a aflat că femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu doar un an îi va oferi un copil. Îndrăgitul cântăreț și iubita lui, Jena Frumes, au anunțat că vor deveni părinți până la sfârșitul acestui an.

Starul a împărtăşit fanilor o filmare în care el şi Jena se plimbă pe o plajă, iar la un moment dat, frumoasa Jena își dezvăluie burtica deja bine conturată.

Jason Derulo va deveni tătic. Frumoasa Jena Frumes îi va dărui un băiețel VIDEO

„Nici că s-ar putea să fiu mai fericit despe acest capitol din viaţa noastră”, a scris el.

În vârstă de 31 de ani, Jason Derulo a mărturisit că se simte pregătit pentru o nouă viață de familie, dar mai ales, pentru paternitate.

„Iar acum cred că am ajuns la acea vârstă la care te gândeşti şi la copii”, a mărturisit el.

Jason Derulo și Jena Frumes s-au cunoscut chiar la început de pandemie, iar din acel moment, relația lor a evoluat rapid. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut la sală, iar pentru artist a fost dragoste la prima vedere.

„Amândoi avem această pasiune de a face sport mult. O mai văzusem o dată la sală şi îmi plăcuse de ea. A doua oară deja mi-am zis că merg să vorbesc cu ea. Şi restul e istorie”, a povestit Jason.

Într-un alt video postat pe contul de Instagram al artistului, Jason Derulo își întreabă fanii ce cred despre sexul copilului, dacă va avea un băiețel sau o fetiță. „Eu cred că e băiat. Burtica e joasă”, a spus Jason. „Eu am auzit că dacă ești neîndemânatică și treci repede de la o stare la alta, e fetiță, așa că cel mai probabil e fetiță”, a spus frumoasa iubită a lui Derulo.

În urmă cu doar câteva ore, Jason Derulo și Jena au împărtășit vestea cea mare cu urmăritorii de pe contul de Instagram. Cei doi așteaptă un băiețel, exact cum intuia artistul. Petrecerea de dezvăluire a sexului bebelușului a fost una grandioasă, cu muzică bună, dansatori costumați ca de carnaval și focuri impresionante de artificii.

Vezi si: Dani Oțil, pentru prima dată tătic. Gabriela Prisăcariu este însărcinată: „Vom avea un copil” | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani: „Sunt foarte emoționată și foarte fericită!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni