Iulia Albu, atac către Alina Ceușan și Lili Sandu: „Nu sunt de acord cu expunerea copiilor pentru bani!” VIDEO | Demamici.ro

Iulia Albu, atac către Alina Ceușan și Lili Sandu: „Nu sunt de acord cu expunerea copiilor pentru bani!” Iulia Albu, invitată în emisiunea „La Măruță”, a făcut o serie de observații referitoare la expunerea copiilor pe conturile de socializare.

După ce a analizat mai multe ținute, vedeta și-a exprimat părerea cu privire la mediatizarea bebelușilor pe conturile de Instagram, avându-le în vizor, în principal, pe Alina Ceușan și Lili Sandu.

”Nu sunt neapărat de acord cu această expunere a copiilor pentru a face reclamă la produse. Nu mi se pare necesar să pui copilul într-o postura de genul acesta, să arate cumva în poză. Nu cred că ar trebui să expui copiii până la o anumită vârstă. Asta e părerea mea. Mi-o asum”, a declarat Iulia Albu, referindu-se la Lili Sandu.

Fashion editorul a continuat seria comentariilor acide: „Ce se întâmplă pe Instagram acum este la alte cote. Avem exemplul cu Alina Ceușan. Ea era foarte îngrijorată și ne-a explicat că copilul ei plângea fiindcă avea un muc. Chiar crezi că-i necesar să citesc asta pe Instagram? Asta înseamnă prea mult.

Chiar nu cred că ar trebui să postezi astfel de lucruri. Ea are un content foarte bun. Consider că din punct de vedere video este unul dintre cei mai buni creatori de conținut din România. Face niște materiale foarte interesante, dar este prea mult. Alina, mie îmi place de tine, dar asta este prea mult. La fel ca pozele cu copiii.”, a adăugat Iulia Albu.

Iulia Albu i-a permis fiicei sale să-și facă cont de Instagram când a împlit 11 ani

Iulia Albu a evitat să-și expună fiica pe conturile de socializare. Mai mult decât atât, fashion editorul i-a permis fiicei sale, Mikaela, să-și facă cont de Instagram când a împlinit 11 ani.

„Mikaela a împlinit 11 ani. Începând de astăzi are propriul cont de Instagram.

Și l-a dorit mult și i se părea incorect ca toți colegii ei să aibă unul și ea nu. Dacă aș lua-o de la capăt, însă, aș face la fel”, a scris Iulia Albu, în mediul online.

Vezi si: Iulia Albu și-a sărbătorit fetița. Mikaela a împlinit 11 ani și seamănă leit cu mama sa | Demamici.ro

Vezi si: Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș, pentru fetița ei, Vera: „Binecuvântarea noastră” | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână