Irina Columbeanu a împlinit 14 ani. Mesajul transmis de mama ei, Monica Gabor: „Fericirea care m-a cuprins când te-am născut, încă este aici cu mine!” | Demamici.ro

Irina Columbeanu a împlinit 14 ani. Mesajul transmis de mama ei, Monica Gabor. Irina Columbeanu și-a aniversat ziua de naștere. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani.

Monica Gabor a devenit o prezență rară pe conturile de socializare, dar cu ocazia zilei de naștere a Irinucăi, fosta doamnă Columbeanu a postat o fotografie și o urare de „la mulți ani!”.

Irina Columbeanu a împlinit 14 ani. Mesajul transmis de mama ei, Monica Gabor

„La mulți ani fiicei noastre iubite! Fericirea care m-a cuprins când te-am născut, în urmă cu 14 ani, încă este aici cu mine. Cu fiecare aniversare care trece, mă uimești tot mai mult.

Ai devenit o persoană inteligentă, amuzantă și empatică, ce are atât de multe lucruri frumoase care o așteaptă în această viață. Sunt nerăbdătoare să văd ce urmează pentru tine. Să ai o zi minunată și fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească!”, a scris Monica Gabor.

Înaltă, subțire, Irina Columbeanu începe să semene din ce în ce mai mult cu mama ei.

Irina Columbeanu locuiește de 2 ani împreună cu mama sa, Mr. Pink și fiul acestuia

După ani în care Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au luptat pentru custodia Irinucăi, omul de afaceri a fost de acord ca fiica sa să plece în Statele Unite ale Americii. De doi ani, Irinuca trăiește în State alături de mama sa, Mr. Pink și Anthony, fiul acestuia.

Înainte de a pleca din țară, Irinuca dezvoltase o pasiune pentru vlogging. Era foarte activă pe canalul său de YouTube și părea că-i face plăcere să creeze conținut. Acest lucru s-a schimbat odată cu stabilirea ei pe tărâm american. Nu se știe dacă Monica Gabor a avut sau nu vreo influență în acest sens.

Monica Gabor a fost foarte afectată de faptul că nu și-a putut lua fiica în SUA, încă de la începutul drumului ei pe pământ american

„Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este.

Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei, eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte”, a declarat, la acea vreme, Monica Gabor.

Vezi si: Adelina Pestrițu, petrecere ca-n basme pentru fetița ei. Micuța Zeny a împlinit 2 ani | Demamici.ro

Vezi si: Tily Niculae, mama de doi: „Nu va spun ce emotii traiesc!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână