A devenit mamă de gemeni după ce-a pierdut 14 sarcini | Demamici.ro

A devenit mamă de gemeni după ce-a pierdut 14 sarcini. Rosanna Davison a devenit Miss World în 2003. Modelul de origine irlandeză și-a adus pe lume gemenii, doi băieți care au primit numele de Oscar și Hugo în luna noiembrie.

„Băieții noștri perfect sănătoși, gemeni identici Hugo și Oscar au venit pe lume sănătoși în această dimineață, iar inimile noastre tresaltă de bucurie. Și uite așa am devenit o familie cu 5 membri. Toate visurile noastre s-au împlinit. Suntem profund recunoscători echipei medicale pentru bunătatea și sprijinul pe care ni le-au oferit”, a scris Rossana Davison în dreptul fotografiei din ziua în care a devenit mămică de gemeni.

Rossana a devenit pentru prima dată mamă prin intermediul unei mame surogat

Rossana mai are acasă o fetiță care a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat. Viața personală a fotomodelului a fost plină de încercări și de foarte multă dramă. Înainte de a deveni mama Sophiei, Rossana a pierdut nu mai puțin de 14 sarcini. Medicii i-au spus că nu va putea să ducă o sarcină la capăt din cauza unor probleme de imunitate.

„Mi s-a spus că sistemul meu imunitar reacționa într-un mod agresiv la ADN-ul soțului meu. Îl percepea ca pe o celulă străină sau canceroasă, iar astfel sistemul imunitar reacționa și ucidea acea celulă. Practic, corpul meu îmi ucidea bebelușii”, a povestit Rosanna într-un interviu.

Frumoasa blondă a ajuns chiar să-i spună soțului său să o părăsească, distrusă de faptul că nu putea deveni mamă. Bărbatul, însă, i-a fost alături și împreună au căutat soluții pentru a deveni părinți.

Vezi si: A pierdut 14 sarcini și ajunsese în pragul disperării: „I-am spus soțului să mă părăsească!”. Miracolul s-a produs când se aștepta mai puțin | Demamici.ro

A devenit mamă de gemeni după ce-a pierdut 14 sarcini

Așa a apărut în viața lor Sophia. La doar un an după ce-a devenit mamă cu ajutorul programului de mamă surogat, Rossana Davison a aflat că este însărcinată cu gemeni, pe cale naturală, la 36 de ani. I-a fost atât de frică să se bucure încât a ținut sarcina în secret cât de mult a putut.

„Am descoperit că sunt însărcinată după prima lună de carantină din cauza COVID-19. În toată perioada cât am fost acasă am fost mult mai relaxată decât am fost în ultimii ani. M-am bucurat de liniște cu familia, în ciuda tuturor necazurilor care se întâmplau în lume. Poate că stresul unei vieți agitate a făcut diferența”, a explicat top-modelul.

A devenit mamă de gemeni după ce-a pierdut 14 sarcini. Rosanna Davison a devenit o voce în sprijinul femeilor care se luptă cu infertilitatea

Rosanna Davison, cândva un simbol al frumuseții, s-a transformat într-o voce de nădejde pentru multe femei care se confruntă cu probleme de infertilitate.

Ea a ales să vorbească public despre toate aceste nefericiri cu care și ea s-a confruntat, astfel încât alte femei să nu se simtă singure sau mai puțin demne, din cauza infertilității.

„Sper că prin destăinuirile pe care eu și soțul meu le facem despre greutățile întâmpinate din dorința de a deveni părinți să le dăm curaj și încredere celor care suferă la fel ca noi.

Vrem să le dăm putere celor care se simt singuri, îndurerați, cei care resimt infertilitatea ca pe o traumă. Trebuie să vă deschideți inima și să vorbiți despre asta cu prietenii apropiați, cu rudele pentru că în felul acesta faceți mai ușor procesul de vindecare.”

Vezi si: Au aflat că așteaptă cvadrupleți, după ce au înfiat 4 copilași: „Trăim un haos frumos!” | Demamici.ro

Vezi si: După o luptă de 15 ani cu infertilitatea, au devenit părinți de gemene. Povestea unui cuplu de români VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână