Emily Burghelea a anunțat sexul bebelușului: „Exact așa cum și-a dorit tati” | Demamici.ro

Emily Burghelea a anunțat sexul bebelușului: „Exact așa cum și-a dorit tati”. Emily Burghelea este una dintre viitoarele tinere mămici ale acestui an din showbizul autohton.

Pentru fosta asistentă TV, lucrurile s-au așezat de la sine, atât pe plan profesional, cat și pe cel personal.
După participarea la emisiunea „Bravo, ai stil!”, Emily Burghelea s-a căsătorit cu alesul inimii ei, iar de curând au anunțat că vor deveni și părinți.

Emily Burghelea a anunțat sexul bebelușului: „Exact așa cum și-a dorit tati!”

Emily Burghelea și-a dorit mereu să devină o mămică tânără, iar în această primăvară își va vedea visul împlinit. Cu doar două luni înainte de a naște, Emily a anunțat sexul bebelușului ei.

„Doamnelor si domnilor, este fetiță, nu gemeni, nu băiețel. Este fetiță, așa cum și-a dorit tati”, a confirmat Emily Burghelea, în direct, la Teo Show.

Emily Burghelea: „Sunt hotărâtă să nasc în apă”

Emily Burghelea își dorește să nască natural, însă într-un bazin cu apă. Nașterea în apă reprezintă o alternativă mai puțin dureroasă în timpul nașterii naturale, fiind extrem de populară de ani buni în afară.

„Mi-aș dori să nasc în apă, dar nu știu exact unde o să fac asta. Ne gândeam într-o perioadă să mergem în America. Sunt hotărâtă să nasc în apă’, a mai spus Emily.

Vedeta a mai mărturisit că a aflat că a rămas însărcinată din întâmplare, în timpul unui live pe Youtube. Deși încearcă să rămână o prezență discretă și să nu-și dezvăluie identitatea în fața camerelor, viitorul tătic este în culmea fericirii de când a aflat vestea cea mare.

„Am aflat când eram în patru săptămâni. Făceam un live pe Youtube cu două prietene, în timp ce găteam mi s-a făcut rău. Ele m-au întrebat în glumă dacă sunt însărcinată, fără să știe că noi chiar lucrăm la asta. Am mustăcit, am închis live-ul, m-am dus să-mi fac testul și am aflat vestea cea mare. A fost extrem de emoționant. Mi s-au tăiat efectiv picioarele.

Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată”, a mai spus Emily Burghelea pe contul de Instagram.

Vezi si: Emily Burghelea, fostă concurentă „Bravo, ai stil”, însărcinată în 7 luni! VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână