Dana Rogoz s-a mutat cu fetița ei de 8 luni în Slovacia: „De data asta Vlad nu a mai plâns la despărțire, dar am plâns eu” | Demamici.ro

Dana Rogoz s-a mutat cu fetița ei de 8 luni în Slovacia: „De data asta Vlad nu a mai plâns la despărțire, dar am plâns eu!” Dana Rogoz, mamă și actriță, și-a început noul an cu un proiect care a scos-o din zona de confort și a învățat-o să-și trăiască maternitatea într-un ritm alert.

Actrița, implicată într-un nou proiect cinematografic, a fost nevoită în ultimele luni să se deplaseze tocmai până în Slovacia, pentru filmările la lungmetraj.
Dana Rogoz nu a plecat singură, ci la piept cu fetița ei, Lia, în vârstă de 8 luni.

„Gata! Plecam in Slovacia, pentru continuarea filmarilor pentru lungmetraj. Vom sta acolo aproape o lună! De data aceasta nu a mai plâns Vlad la despărțire, am plâns eu. Să ne tineti pumnii, vă rooooog!”, a scris Dana Rogoz într-o postare pe Instagram de pe Aeroportul Otopeni.

Cele două au stat nedespărțite pe platourile de filmare, așa cum se va întâmpla și acum. În timp ce își filmează scenele, o altă persoană din stafful producției va sta cu micuța Lia în brațe, aproape de Dana Rogoz, iar pauzele de alăptat vor fi și ele nelipsite!

„Luni mă întorc, împreună cu Lia, în Slovacia, pentru continuarea filmărilor pentru lungmetraj. De data aceasta vom sta o lună departe de băieți și când stau și mă gândesc, proiectez, fac scenarii, realizez că nu va fi usor. Dar o iau pas cu pas.

Pe timpul filmărilor, adică efectiv cât sunt la cadru, o persoană din echipa filmului va sta cu Lia, aproape de mine. Exact așa s-a întâmplat și la filmările dinainte de Crăciun, cand ea era lângă mine, într-o rulotă, ca să o pot alăpta și să îi pot fi aproape la nevoie.

Practic, după fiecare dublă trasă, eu fugeam spre rulota, la Lia mea. Iar în restul timpului, am fost doar noi două, cu pregătit mesele ei în camera hotelului, cu trezirile din noapte, cu tot. Dar cu astea sunt deja obișnuită.

Nu sunt în schimb obișnuită să stau departe de Vlad atât de mult timp. Inițial plănuisem să vină și băieții cu noi, să fim în echipă completă, dar din cauza condițiilor actuale, e mai sigur pentru ei să rămână acasă. Ah, ultimul weekend înainte de plecare.

P.S. Zambetul ăsta topește inimi, are forța să oprească războaie și să aducă pacea pe pământ. Zâmbetul ăsta îmi dă forță!”, mai spunea Dana Rogoz, cu câteva zile înainte de plecare.

Dana Rogoz și micuța Lia, prima noapte în Slovacia

În ciuda deplasării pe o vreme neprietenoasă, bebelușa Lia pare să se simtă în largul ei, atâta timp cât mama ei o veghează.

Imediat după ce au ajuns în Slovacia, Dana Rogoz a publicat un filmuleț scurt cu fetița ei, surprinsă în timp ce doarme cu zâmbetul pe buze.

„Somn ușor, vise plăcute, în prima noapte a noastră aici 😇❤ Mulțumim pentru toate gândurile bune transmise”, a mai scris mămica Dana Rogoz.

Imaginile i-au emoționat pe mulți internauți, iar numeroase vedete, mame de asemenea, au comentat la postare.

„Papușaaaa care râde în somn ❤️”, a scris Andreea Esca.
„Dana, ne topești❤️❤️❤️❤️”, a mai spus Sore.

Vezi si: Dana Rogoz a născut. Prima fotografie cu micuța Lia Elena | Demamici.ro

Vezi si: Dana Rogoz, despre regulile pe care le aplica in educatia fiului sau: „Am inceput sa spun NU ferm!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

8 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni