Interpreta Andrada Bărsăuan a născut o fetiță superbă: „Ce trăiesc nu pot exprima în cuvinte!” | Demamici.ro

Interpreta Andrada Bărsăuan a născut o fetiță superbă: „Ce trăiesc nu pot exprima în cuvinte!” Andrada Bărsăuan, una dintre interpretele de muzică populară ale noii generații, a devenit pentru prima dată mamă.

Cântăreața de muzică populară, renumită în special în zona Ardealului, a născut zilele trecute o fetiță superbă prin cezariană. Micuța Ecaterina, căci acesta a fost numele ales de mamă, a cântărit la natere 3500 grame și a avut o lungime de 56 de centimetri.

Interpreta Andrada Bărsăuan a născut o fetiță superbă: „Ce trăiesc nu pot exprima în cuvinte!”

„Mă simt bine, dragilor. Ce trăiesc nu pot exprima în cuvinte. Te iubim, Lazăr”, a scris artista, la secțiunea de stories de pe Instagram, la adresa soțului ei Lazăr Arman.

Andrada Bărsăuan a născut. Prima fotografie cu fetița a topit internetul

La data de 7 aprilie, Andrada Bărsăuan a devenit pentru prima dată mamă. Interpreta a împărtășit cu prietenii și fanii prima fotografie alături de micuța ei, realizată la câteva secunde după ce fetița a venit pe lume în sala de naștere.

„Minune! Să fiți sănătoase, amândouă!”, „Doamne-ajută, să trăiască, să vă bucure și să vă lumineze viața!”, „Wow micuțaaa, ce drăgălașă e😱😱😱!!!!! Sănătate și felicitări!!!!❤️❤️❤️❤️”, „Felicitări, Andrada! Bine ai venit, Ecaterina! Să fiți sănătoși, că fericiți sigur sunteți! Calde îmbrățișări din Botoșani! 🤗❣😇”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite de la urmăritori și prieteni.

La vârsta de 25 de ani, Andrada Bărsăuan este o mămică tânără, așa cum și-a dorit dintotdeauna să devină.

„A fost o bucurie așteptată aș putea spune.

Un copil e o binecuvântare în orice familie, ne-am dorit dintotdeauna să fim părinți tineri. Când am aflat eram amândoi acasă, cred că eu am avut emoții mult mai mari, am trecut de la bucurie la plâns, dar sunt binecuvântată să-l am alături pe Lazăr. Mi-a fost alături în aceste luni, zi și noapte. Am avut zile grele, în care m-am simțit foarte rău, s-a focusat asupra mea încât să nu simt că sunt singură în această postură”, a declarat artista, înainte să nască.

Vezi si: Emily Burghelea a născut natural o fetiță: „Travaliul a durat 24 de ore, dar nu m-am dat bătută” | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol vorbește cu sinceritate despre viața de mămică: „Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Anca Dumitra a născut! Geanina din „Las Fierbinți” a devenit mămică pentru prima dată | Demamici.ro

Anca Dumitra a născut! Geanina din „Las Fierbinți” și-a adus pe lume bebelușul pe 18…

19 ore

Ținute de nota 10 pentru școală! Pokémon, piese la modă și confort în noua colecție C&A „Back to School” (P) | Demamici.ro

Noua colecție C&A „Back to School”. Fiecare început de an școlar vine la pachet cu…

o săptămână