Emily Burghelea a născut natural o fetiță: „Travaliul a durat 24 de ore, dar nu m-am dat bătută” | Demamici.ro

Emily Burghelea a născut natural o fetiță: „Travaliul a durat 24 de ore, dar nu m-am dat bătută”. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a devenit pentru prima dată mămică, după ce a adus pe lume o fetiță superbă.

Emily a ales să nască natural, iar acest lucru nu a speriat-o prea tare, în ciuda travaliului anevoios cu care s-a confruntat. Vedeta a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare frânturi din momentele pline de emoții pe care le-a trăit. atât din timpul travaliului, cât și după ce a născut.

„Sunt foarte fericită! Toată ziua m-au întrebat astăzi o grămadă de persoane dacă am născut. Absolut toată ziua! Eram așa în dubii (n. red. dacă mi s-a rupt apa), dar am zis totuși să mă machiez! Am contracții, dar nu sunt dureroase”, declara ea, în drum spre spital.

Emily Burghelea a născut. Prima fotografie cu fetița

Vedeta a născut joi seară, pe 8 aprilie. Prima fotografie alături de fetița ei, în timp ce o ține la piept, a fost extrem de apreciată pe rețelele de socializare.

„24h a durat travaliul insa am reusit sa duc la bun sfarsit misiunea. La 22:40 am nascut pe cale naturala o fetita perfect sanatoasa de 3200g de care m-am indragostit instantaneu. 💖 A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea. 🥺🥰👼🏼 A fost extrem de intens, dar nu m-am dat batuta.

Am tinut-o in brate imediat dupa expulzie si m-am pierdut in ochii ei mari si frumosi! 💖Ceva mai frumos de atat nu exista pe pamant. 🦋 Ne uitam una la alta cu atata pasiune! A fost atat de puternica! 🙌🏻 A rezistat travaliului greu, s-a luptat si a castigat! 💞 Este minunata! Sa stiti ca doamna dr. a spus ca seamana cu @iubitul_lui_emily 🤷🏼‍♀️ #newborn #angel #purelove #happiness #thanksgod”, a mai transmis Emily.

Emily Burghelea s-a căsătorit în secret

Emily Burghelea și soțul ei s-au căsătorit anul trecut, după ce aceasta a fost cerută de soție tot în platou la Teo Show.

„Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns iar sentimentele trăite nu se pot compara cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită. Fiecare cuvânt vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găină.

Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume. Îl țineam de mâna pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvântați de Dumnezeu.”, mărturisea Emily în legătura cu ziua în care a devenit soție.

Vezi si: Gina Pistol vorbește cu sinceritate despre viața de mămică: „Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi” | Demamici.ro

Vezi si: Smiley, un tătic total devotat. Ce program muzical i-a pus fetiței sale pentru dezvoltarea creierului VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni