In timpul sarcinii, o mamica se uita mereu la aceeasi ora: 7:11. Ce s-a intamplat in ziua nasterii | Demamici.ro

Pentru unele persoane numerologia este foarte importanta si deseori, in viata, se ghideaza dupa semnificatia numerelor. In cazul familiei de fata, numerologia nu era un factor de care sa tina cont in existenta zilnica, insa prin coincidentele repetate, numerele au capatat o semnificatie deosebita. Pentru aceasta familie din Missouri ziua de 7.11 (11 iulie) a devenit una extrem de speciala.

Bebelusul lor s-a nascut la data de 7.11 (11 iulie) la ora 7.11 pm. Rachel Langford din St. Louis si-a cunoscut asadar fetita pe 11.7 (11 iulie).

In timpul sarcinii, o mamica se uita mereu la aceeasi ora: 7:11

Pana aici nimic special, insa fetita s-a nascut la ora 7:11 pm, cantarind 7 pounds & 11 ounces, adica putin peste 3 kilograme. Langford, care mai are un baiat in varsta de sase ani, a spus pentru CNN ca a tot vazut numerele 7 si 11 in timpul sarcinii, insa nu s-a gandit ca ar putea insemna ceva.

„Am crezut ca este ciudat la inceput si nu am stiut ca vor insemna (n.r. – numerele) atat de mult. De multe ori (in timpul sarcinii) ma uitam la ceas si era 7:11,” a spus mamica, potrivit CNN.

Chiar daca a fost putin panicata din cauza acestor coincidente, atat ea, cat si bebelusa sunt intr-o stare foarte buna. Langford a mai spus ca intentioneaza sa spuna lantului de magazine despre acest lucru (n.r. 7 Eleven – lant de magazine celebru).

Semnificatia cifrei 7

In numerologie, cifra 7 reprezinta cautatorul adevarului, fiind una dintre cele mai intelepte si mai spirituale numere. O persoana care se naste sub aceasta cifra a destinului va avea puternice capacitati organizatorice, va avea un intelect dezvoltat si va cauta intotdeauna adevarul.

Multe dintre persoanele marcate de cifra 7 ca cifra a destinului sunt inzestrati cu o intelepciune naturala pe care multi din jurul lor o cauta.

Numarul 11 al destinului

Numarul 11 al destinului este cel mai incarcat dintre toate. In mintea persoanelor cu aceasta cifra a destinului exista o punte solida intre inconstient si constient.

Sunt persoane sensibile, posesori ai unui rezervor de emotii, insa deseori se confrunta cu impotenta de a le exprima, chiar si fata de propria persoana, se arata pe hartanumerologica.ro.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni