Povești de mămici

Fotografii cu operatiile de cezariana ale vedetelor. Mamicile celebre le-au facut publice fara jena | Demamici.ro

Aproape o treime dintre nasterile din Statele Unite au loc prin cezariana. Operatiile de cezariana sunt mult mai comune decat am crede. Recent, mai multe mamici celebre au vorbit deschis despre experientele lor, despre interventiile chirurgicale care le-au facut mame.

Mai mult decat atat, nume sonore din showbiz-ul international au impartasit cu prietenii din comunitatile online imagini cu cicatrici si semne. Sunt femei puternice, modele de urmat pentru multe persoane, iar sinceritatea lor a fost foarte apreciata in online.

Fanii le-au vazut latura umana si le-au apreciat onestitatea. Ne referim aici la vedetele de peste ocean. In Romania, operatiile de cezariana nu se arata. Mai mult decat atat, persoanele publice din Romania care devin mamici pun accentul pe o recuperare rapida si pe o silueta cat mai aproape de perfectiune imediat dupa nastere.

Spre deosebire de mamele celebre din Romania, cele din Statele Unite vorbesc despre greutati si realitati cu care se confrunta femeile care aduc pe lume vieti noi.

Actrita si autoarea Jenny Mollen a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie cu operatia sa de cezariana la doua saptamani dupa nastere. „Abia acum mi-am vazut cicatricea de la operatia de cezariana pentru prima data. Multumesc, domnule doctor Albert Sassoon pentru maiestrie. As fi vrut ca cineva sa-mi fi aratat o astfel de fotografie in urma cu 9 luni”, a scris Jenny Mollen.

Este important ca oamenii sa vada imaginile postpartum pentru a vedea ca burta nu se retrage instant, iar semnele si cicatricile nu dispar peste noapte.

Jessica Simpson si-a adus pe lume cel de-al treilea copil prin cezariana, in 2019. „Sa-ti revii dupa cezariana nu e gluma. Cred ca ne lasam atat de duse de val in momentul in care stim ca urmeaza sa ne cunoastem copilul, incat uitam ca urmeaza sa trecem printr-o operatie majora.

Pe deasupra, in momentul in care ajungem acasa de la spital trebuie sa ne recuperam dupa operatie, sa gasim un echilibru in noua noastra viata ca parinte a trei copii si sa fim si sotii”, a fost postarea facuta publica de Jessica Simpson.

Kate Mara a pierdut o sarcina, iar la cea de-a doua si-a dorit din tot sufletul sa nasca natural. Nu s-a putut.

„Chiar inainte sa intru la cezariana am simtit cat de devastata si dezamagita eram pentru ca nu am putut sa experimentez nasterea asa cum am sperat si cum mi-as fi dorit.

Am fost foarte speriata de cezariana. Am fost de-a dreptul terifiata de ceea ce insemna si de posibilele riscuri”, a declarat celebra actrita.

Cantareata Jessie James Decker nu si-a ascuns corpul de dupa nastere si nici cicatricea de la cezariana.

A vrut ca mamicile sa vada ca burta nu i s-a topit pur si simplu si ca trece prin aceleasi dificultati ca oricare alta femeie normala.

Amy Schumer nu a ascuns nimic din viata de dupa nastere: nici burta, nici sentimentele cu care s-a confruntat si nici cicatricea de la cezariana. Amy a impartasit imaginea cu prietenii de pe Instagram.

A desenat un zambet pentru ca semnul nasterii nu este inestetic, ci dovada iubirii supreme pe care o poate cunoaste o femeie.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

9 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

7 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână