În costum de baie după ce-am devenit mamă: „Stateam pe plajă și mă uitam la trupul meu. Vedeam clar vergeturile de pe burtă, sânii goi și plini de semne… ” | Demamici.ro

În costum de baie după ce-am devenit mamă: „Stateam pe plajă și mă uitam la trupul meu. Vedeam clar vergeturile de pe burtă, sânii goi și plini de semne… ”. Fiecare femeie e diferită, iar o sarcină își lasă mai mult sau mai puțin amprenta asupra felului în care arătăm.

Un cumul de factori contribuie la transformările prin care trecem. Fie că este vorba despre genetică, despre stilul de viață, alimentație, sport, metabolism, toate sunt elemente care dictează schimbările prin care viitoarea mămică va trece după ce își va aduce copilașul pe lume.

Indiferent de semne, de vergeturi, piele lăsată sau kilograme în plus, orice mamă trebuie să învețe să se iubească și să fie mândră. Corpul ei a creat viață, iar acest miracol nu are termen de comparație.

În costum de baie după ce-am devenit mamă. Postarea sinceră a unei mămici despre schimbările prin care a trecut după naștere

„Stateam pe plajă și mă uitam la corpul meu. Observam fiecare schimbare. Vedeam clar vergeturile de pe burtă, sânii goi și plini de semne. Uneori aceste transformări sunt foarte greu de privit și acceptat. Sunt zile în care mă simt extrem de rau din cauza lor.

Apoi, privesc mai departe de linia corpului meu. Vedeți băiețelul care fuge spre mare? El este Liam. Copilul pe care eu l-am făcut și care a stat în burta mea. El e bebelușul pe care sânii mei l-au hrănit cu lapte magic. Cât de uluitor este acest lucru? În unele momente tot ce trebuie să faci este să te uiți la imaginea de ansamblu, exact ca în cazul acesta. Doar așa îți poți reaminti cât de minunată ești și cât de mândră ar trebui să fii.

Noi, mamele, facem o treabă uluitoare, indiferent dacă purtăm semne sau nu!”

Mămicile au apreciat postarea plină de sinceritate și i-au mulțumit că a ales să își împărtășească gândurile

„Îți mulțumesc din suflet pentru ce ai scris. În ultimele zile am fost foarte tristă. Mă uitam în oglindă la cât de mult mi s-au lăsat sânii după 3 ani de alaptat. Apoi m-am uitat la băiețelul meu frumos, sănătos și fericit și mi-am dat seama că nimic altceva nu contează… dar mi-a prins atât de bine să știu că sunt și alte mame care simt la fel!”

„Ceva minunat de citit. Am avut lacrimi în ochi. Abia am născut un băiețel, iar corpul meu nu mai este tânăr și m-am recuperat extrem de greu. În ciuda tuturor greutăților, bebelușul meu este adevărata mea bucurie. Fericirea mea totala!”

Vezi si: Corpul tau a creat viata! Poarta vergeturile si semnele sarcinii cu mandrie | Demamici.ro

Vezi si: In costum de baie, dupa 3 nasteri. Postarea mamei despre corpul postpartum a devenit virala | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

8 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni