Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița. Ce ținute au purtat părinții și micuța Katia | Demamici.ro

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița. Ce ținute au purtat părinții și micuța Katia. Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița. Părinții celebri au organizat importantul eveniment la scurt timp după venirea pe lume a Katiei, aproximativ o lună și două săptămâni.

La petrecere Gina a ales să poarte o ținută all white, cu pantaloni. Proaspăta mămică a optat pentru un make up finuț care i-a scos în evidență ochii, în timp ce pe buze a purtat o nuanță de nude. Bogdan Vlădău s-a asortat cu fetele sale, purtând și el o ținută lejeră, albă în totalitate.

Katia a strălucit într-o rochiță albă, cu o dantelă foarte fină, cu motive florale.Ceremonia a avut loc la Biserica Bucur, iar petrecerea a fost organizată într-un cadru restrâns la Nori Sushi.

Evenimentul a avut și un dress code: albul care reprezintă puritate și armonie, iar majoritatea invitaților l-au respectat. Nașii fetiței au fost Daniel și Bianca Niculae, prieteni apropiați ai cuplului.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița

Felicitările au început să curgă la scurt timp după postarea imaginilor pe contul de Instagram. „Să vă trăiască și să vă bucurați de ea. Sunteți foarte frumoși! Vă pup!”, „Să vă trăiască minunea și să aveți multe momente minunate alături de ea! Sunteți adorabili!”, „Să fiți sănătoși și fericiți muuuulți ani! Să vă ocolească necazurile! Sunteți frumoși. Aveți o energie bună!”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate în mediul virtual.

Pe 26.05.2020 Gina Chirilă și Bogdan Vlădău trăiau una dintre cele mai emoționante și mai frumoase zile din viețile lor. Ziua de sfârșit de mai le-a adus-o pe micuța Katia, minunea care i-a făcut să cunoască împlinirea și fericirea supremă.

Mesajul postat de Bogdan Vlădău la scurt timp după nașterea fetiței sale

„În momentul în care te-am ţinut în braţe prima dată, timpul realmente, pentru mine, s-a oprit în loc. Inima s-a deschis total şi instantaneu către o cu totul altă dimensiune de iubire. Cât de mare?! Pur şi simplu nu poate fi descrisă în cuvinte!!!”, a fost mesajul pe care Bogdan Vlădău l-a împărtășit pe contul de socializare la scurt timp după întâlnirea emoționantă cu Katia.

Vezi si: Primele fotografii cu fetița Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău | Demamici.ro

Vezi si: Gina Chirilă și-a arătat abdomenul la 3 zile după ce-a născut. Soția lui Bogdan Vlădău poartă centură postnatală | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni