Povești de mămici

Impreuna pentru „mamica super-erou”! Sotul a fost operat de cancer la colon, iar pentru Rares exista speranta | Demamici.ro

Impreuna pentru „mamica super-erou”! In urma mediatizarii cazului, oameni cu suflet mare s-au implicat cum au putut acordand ajutor familiei Cotut. Fie ca a fost vorba despre bani, recomandari medicale, un mesaj, o vorba buna, o incurajare, „mamica super-erou” a simtit ca nu e singura.

A primit ajutor din partea unor persoane care nu i-au cunoscut niciodata pe Razvan sau pe Rares, insa au empatizat cu suferinta prin care trec si cu sufletul deschis, au intins o mana spre ei.

Razvan, sotul Alexandrei, a fost operat de cancer la colon

Pe 05.12., Razvan Cotut, sotul Alexandrei si tatal celor doi baietei minunati: David si Rares, a fost operat de cancer la colon. In urma interventiei chirurgicale, tumora, desi foarte mare, a fost scoasa.

Operatia care a avut loc in Cluj nu a fost deloc una usoara. „Au scos toata tumora joi. A fost plin sub operatia veche de „saculeti” cu hernie. Unde a fost punga nu a fost vindecat pe interior, iar tumora a fost mare”, ne-a spus Alexandra.

Asadar, de Mos Nicolae, Razvan nu a putut fi alaturi de copilasii lui. Nu i-a putut tine in brate sa le vada de aproape zambetul si fericirea de pe chipuri cand au cautat cadourile in ghetute.

Era in spital, cu dureri mari, vomita… Chiar daca erau departe, baietii lui i-au dat putere si l-au ambitionat. La scurt timp dupa interventie, Razvan incerca sa se ridice din pat. Isi dorea mai mult decat orice sa ajunga acasa cat mai repede, la Alexandra si la copii.

Micutii au intrebat de tatal lor. Alexandra le-a spus ca e la doctor. Ca e „bubu”, dar ca va veni repede acasa. Nimic nu iti da mai multa putere in lumea asta decat iubirea copiilor tai. Pentru baietii lui, Razvan vrea sa se recupereze cat mai repede.

Desi medicii i-au recomandat deja colonoscopii, CT-uri si alte investigatii medicale (n.r. – tumora poate recidiva oricand), Razvan spera sa scape definitiv de cancer pentru a putea fi alaturi de ei cat mai multa vreme. Mai mult decat atat, Razvan stie ca Rares are si el mare nevoie de ajutor.

Vezi intreaga poveste a Alexandrei Cotut: Impreuna pentru „mamica super-erou”! Povestea Alexandrei care la 23 de ani se lupta pentru viata baietelului si a sotului ei | Demamici.ro

Impreuna pentru „mamica super-erou”! Speranta pentru Rares

Va spuneam mai sus de oamenii cu suflet mare. Ei bine, printre ei se numara si Ensar Duman, om de afaceri si reprezentant unic al Spitalului Esteworld Turcia in Romania. Dumnealui a vorbit personal cu Alexandra. A solicitat toate documentele medicale din cazul lui Rares si le-a trimis in Turcia pentru analiza. Urmeaza sa o anunte pe mamica ce decizie au luat colaboratorii de la clinica.

De asemenea, prin intermediul unei alte persoane cu suflet mare, Alexandra a fost pusa in legatura si cu celebrul spital AKH Viena. In urma unui consiliu al medicilor, parintii si Rares au fost chemati pentru investigatii.

Un alt domn doctor din Elvetia, Raphael Guzman, a analizat si dumnealui documentele medicale ale lui Rares si urmeaza sa se pronunte cu privire la cazul lui.

Exista asadar speranta pentru Rares si asta doar datorita voua, oamenilor care va pasa si care va implicati. Va multumim din suflet in numele familiei. Alexandra si Razvan va sunt recunoscatori pentru tot ajutorul oferit.

Din pacate, toate investigatiile care urmeaza vor necesita sume mari de bani. Nici parintii nu stiu inca cifre, insa pana si o deplasare in Viena sau in Turcia ar insemna costuri mari pe care familia Cotut nu si le permite.

Haideti sa continuam ce-am inceput si sa ajutam aceasta familie minunata sa zambeasca. Ei ne dau o adevarata lectie de viata. In ciuda tuturor greutatilor nu s-au plans nicio secunda, ba din contra. I-au multumit lui Dumnezeu pentru lucrurile bune din viata lor si au fost recunoscatori pentru toate clipele de fericire pe care le-au trait si le traiesc impreuna, zi de zi.

Daca doriti sa ajutati aceasta familie, si va rog din suflet sa o faceti, o puteti face donand bani in contul deschis pe numele Alexandrei: Cotuț Alexandra Ioana.

RO15 BRDE 050S V977 2864 0500 sau contul in euro:

Cotut Alexandra Ioana

Cont Euro

RO35 BRDE 050S V989 9603 0500

SWIFT: BRDEROBU

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni