Gravidele, mintite pentru a naste prin cezariana. Cuplul Dragu-Barsan s-ar fi imbogatit din spagi | Demamici.ro

Nu doar medicul era fals la spitalul din Ilfov, ci si diagnosticele puse gravidelor. Ca sa accepte cezariana, doctorul Roxana Dragu si impostoarea Raluca Barsan le-ar fi inventat boli. Doar asa spagile veneau una dupa alta si nu sume mici, ci mii de euro lunar.

Inatmplator sau nu, tatal Ralucai Barsan isi ridica o vila impunatoare intr-un sat sarac de langa Calarasi.

„Fata mea, eu zic ca esti batuta in cap (n.r. – la adresa reporterului). Sunt actele ridicate din Parchet”, a spus nervos tatal Ralucai Barsan. Barbatul s-a aprins ca focul in fata camerei de filmat.

Omul a negat ca fiica lui si-ar fi falsificat diploma de doctor si s-a adresat reporterului cu cuvinte jignitoare.

„Diploma fetei mele nici nu a fost ridicata. Era la rectorat fiindca este inscrisa la doctorat, la 3 ani, postuniversitar”, a adaugat tatal impostoarei.

Barbatul isi ridica o vila impunatoare, despre care jurnalistii de la libertatea.ro scriu ca ar fi construita din banii obtinuti de Raluca Barsan din spagi.

„E o casa facuta de mine, din propriile mele puteri”, a mai spus barbatul.

Reprezentantii primariei au declarat ca locuinta este trecuta in actele pe numele fiicei. Cert este ca timp de 10 ani, Raluca Barsan a incasat mii de euro pe luna din spaga, spun surse din ancheta. Pentru ca banii negri sa vina pe banda rulanta in buzunarele doctorilor, in spitalul Ilfov se instaurase o practica socanta.

Gravidele care ar fi vrut sa nasca pe cale naturala erau speriate cu diagnostice false sa recurga la cezariana.

„Mi-a spus ca am risc de diabet si ca cel mai bine ar fi sa nasc prin cezariana si cat mai repede pentru ca se poate naste si copilul cu diabet”, a declarat o femeie care a nascut la spitalul Ilfov.

Suspect este si faptul ca in ziua in care tanara fusese programata pentru interventia chirurgicala, doctorita Roxana Dragu ar fi indemnat-o ca inainte sa intre in sala de operatie sa treaca pe la Urgente si sa spuna ca-i este rau si ca o doare burta.

Cum nimic nu e gratis, cuplul Dragu-Barsan ar fi cerut bani pentru interventii. Femeia povesteste ca i-ar fi dat doctoritei 1000 de lei spaga, iar impostoarei 250 de lei. La spitalul judetean Ilfov rata cezarienelor e de peste 86%.

Sorina Pintea sustine ca va revizui legea pentru ca doctorii sa apuce bisturiul numai atunci cand sunt puse in pericol vietile mamei si copilului.

Citeste si:

O GRAVIDA, DEZVALUIRI DESPRE GINECOLOGUL FALS DE LA SPITALUL ILFOV: “A FOST MANA A DOUA LA OPERATIA MEA!” PACIENTA ARE PROBLEME CU CEZARIANA | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână