Gina Pistol a ales mobila pentru camera fetiței! Vedeta este însărcinată în 8 luni | Demamici.ro

Gina Pistol a ales mobila pentru camera fetiței! Vedeta este însărcinată în 8 luni. Gina Pistol și Smiley se pregătesc să devină părinți în luna martie a acestui an. Timpul trece repede, iar prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” aranjează lucrurile pentru venirea pe lume a primului copilaș.

Recent, Gina Pistol a împărtășit cu prietenii de pe contul de Instagram imagini cu mobila pe care a ales-o pentru camera fetiței, un pătuț alb, simplu, elegant. De asemenea, vedeta TV a ales și modelul de cărucior pe care l-a considerat cel mai potrivit pentru micuța sa.

Gina Pistol a ales mobila pentru camera fetiței! Vedeta este însărcinată în 8 luni

Camera în care va locui fetița Ginei și a lui Smiley va avea un aer primăvăratic, fresh. Tapetul de pe perete este desenat cu copaci înfloriți și rândunele. „Încep să am emoții. Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos,” mărturisea Gina Pistol penru VIVA, în luna decembrie.

Gina Pistol și Smiley și-au petrecut sărbătorile la munte. Prezentatoarea TV a profitat la maximum de timpul liber pentru a mânca și a dormi. Cum sarcina e atât de avansată, Gina a început să simtă oboseala mult mai repede decât înainte, lucru perfect normal pentru cel de-al treilea trimestru de sarcină.

„Gătesc, atât cât pot, dar deja nu mai pot. Orice fac este înmulțit cu 10 ca nivel de dificultate. Mai am puțin și intru în luna a 8-a. Mai am foarte puțin. Abia aștept.”, a spus Gina Pistol în story-urile pe care le-a postat pe contul său de Instragram.

Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre fetița lor

Smiley: Noi doi vom deveni părinți. Eu unul încă procesez informația. Ușor, ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei. Încep să realizez că trebuie să modific puțin casa, să-mi schimb un pic programul, dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei.

Gina: Așa mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum, adică nu contează cu ce preț. Pur și simplu mă bucur. Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Vreau să fiu genul asta de mamă, mamă cool. Vreau să fiu în primul rând prietenul copilului meu, îndrumătorul bineînțeles, în viață, dar să-i las libertate. Așa văd eu o mamă cool.

Vezi si: Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre fetița lor, într-un VIDEO emoționant: „Voi face orice pentru copilul meu!” | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol a confirmat sarcina: „Noi acum înseamnă trei” | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol, despre motivul pentru care nu a devenit mamă până la 38 de ani: ”Îmi e teamă” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni