Gemeni, nascuti la 28 de saptamani, se tin de mana pe pieptul tatalui! Cata dragoste incape in inimioarele mici ale prematurilor VIDEO | Demamici.ro

Anthea Jackson Rushford si-a nascut prematur gemenii, pe Kristiana si Kristian. Micutii au venit pe lume, in 2016, la doar 28 de saptamani si o zi si fiecare a cantarit la nastere in jur de 900 de grame.

Pentru orice viitoare mama gandul nasterii prematurii este unul inspaimantator. Mamicile care ajung in aceasta situatie si sunt nevoite sa isi aduca pe lume copilasii inainte de termen au nevoie de incurajari si de exemple pozitive.

O astfel de incurajare a fost facuta cadou si de o mama din Australia care a nascut la 28 de saptamani. Anthea Jackson-Rushford si-a filmat micutii, pe pieptul tatalui lor, cand se tineau de mana. Mamica a facut public video-ul cu scopul de a oferi un exemplu pozitiv si o speranta mamelor de prematuri.

Video-ul a devenit viral si a adunat zeci de milioane de vizualizari pe conturile de socializare. Anthea a mentionat ca e constienta ca imaginile cu micutii, conectati inca la aparate, pot fi cam dure pentru anumite persoane, insa ea spera ca imaginile vor oferi suport si incurajare parintilor care trec prin situatii asemanatoare.

„Pentru parintii care trec prin astfel de momente, stati linistiti. Astazi orice este posibil, iar bebelusii vostri vor fi bine”, a declarat Anthea Jackson-Rushford, potrivit cnn.com.

„Constientizam ca pentru anumite persoane poate fi deranjant sa vada bebelusii cu tuburi, dar ei sunt prematuri si este un lucru de inteles si perfect normal.

Impartasesc aceste fotografii si video-uri pentru a le da speranta tuturor parintilor si pentru a le transmite ca bebelusii lor vor fi bine. Am cautat pe Google innebunita cand am aflat ca s-ar putea sa nasc prematur.

Mi-ar fi placut atunci sa vad pozitivitate intr-o mama care a nascut prematur. Pentru toti parintii care treceti prin asta, nu va faceti griji prea multe. In zilele noastre orice e posibil, iar bebelusii vostri vor fi bine”, a adaugat ea.

Anul acesta gemenii vor implini 3 ani si sunt niste copilasi frumosi si perfect normali. S-au dezvoltat ca orice copii nascuti la termen si nu au nicio problema medicala.

Citeste si:

O MAMA ISI TINE PENTRU PRIMA DATA LA PIEPT COPILASUL PREMATUR VIDEO | DEMAMICI.RO

UN CAZ LA 70 DE MILIOANE: INSARCINATA CU CVADRUPLETI. SI ASTA NU E TOT VIDEO | DEMAMICI.RO

UN TATA ALAPTEAZA, IN TIMP CE MAMA SE RECUPEREAZA DUPA CEZARIANA. IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile