Gabriela Cristea, despre chinul prin care a trecut pentru a deveni mama: „Ne-am hotarat sa nu mai facem. Sa ne oprim din tratamente”| Demamici.ro

Gabriela Cristea a cunoscut fericirea alaturi de Tavi Clonda, barbatul care i-a devenit sot si tatal celor doua fetite. Implinirea personala nu a fost atat de usor de obtinut. Gabriela Cristea si-a dorit foarte mult sa devina mama si atat ea, cat si sotul ei au depus eforturi sustinute pentru a deveni parinti.

Prezentatoarea TV a apelat la tratamente de fertilizare, a pierdut o sarcina, insa miracolul s-a intamplat. Sotii Clonda au decis sa se opreasca din vizitele la medici si din tratamente, sa puna chinul prin care treceau pe pauza.

Atunci s-a intamplat ca Gabriela Cristea sa ramana insarcinata cu prima fetita. Bella Victoria Margot Clonda a venit pe lume pe 23 septembrie 2017.

Tavi Clonda a povestit intr-un interviu pentru viva.ro cat de dificila a fost perioada in care Gabriela Cristea facea tratamentele de fertilizare.

Tavi Clonda: Nici nu îmi mai aduc aminte. Dar dacă fac un mic efort, nu mi-a fost așa de greu cum ți-a fost ție (Gabrielei Cristea, n.r). Eram alături de tine, vedeam că tu suferi, eram un pic mai tare ca tine, pentru că nu eram direct implicat fizic și hormonal. Dar fiecare dezamăgire, faptul că nu ieșea… Simțeam durerea în piept. Mai ales ultima oară, când ne-am hotărât să nu mai facem, să ne oprim din tratamente, din orice vizită la medici și să ne trăim viața.

Țin minte și acum că era octombrie-noiembrie și am zis: Până anul viitor după Paște, stăm și noi, ne vedem de viață și vedem ce o fi. Și chiar așa s-a întâmplat, în ianuarie anul următor a rămas însărcinată Gabriela, în același an născându-se prima noastră fetiță. Spun că nu îmi aduc aminte pentru că nu vreau să îmi încarc memoria cu lucruri care au durut, care au fost mai sensibile.

Eu consider, și i-am spus și soției mele, că acei pași au fost normali pentru a-i arăta lui Dumnezeu că noi chiar ne dorim un copil. Și chiar ne-am dorit, și în felul acesta se fac lucrurile minunate.

Mai greu și cu eforturi foarte mari. Eu tot ce am câștigat în viață am câștigat cu timp, cu muncă și cu răbdare. Nu mi-a venit nimic de-a gata. Și copiii la fel, au venit mai greuț, dar și când au venit, ia uite ce prințese frumoase are tata!

Pe 17.03.2019, Gabriela Cristea a devenit mama pentru a doua oara. Prezentatoarea TV a adus pe lume cea de-a doua fetita a cuplului, pe Iris, prin cezariana. Interventia chirurgicala a fost necesara din cauza riscurilor pe care nasterea le presupunea.

O ruptura de uter era iminenta, iar medicul care i-a monitorizat sarcina a programat operatia in saptamana 37 de sarcina.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

9 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni