Baietelul lui Kamara, paralizie cerebrala. Leon va incepe o serie de interventii in strainatate VIDEO | Demamici.ro

Kamara a compus o melodie pentru fiul sau, Leon. Baietelul de 5 ani sufera de o forma de paralizie cerebrala. Micutul nu-si poate folosi decat o manuta si nu merge in picioare.

Cantareste putin, 10 kg, insa in corpusorul sau micut se ascunde puterea de a lupta. Artistul si-a deschis sufletul si a pus pe melodie sentimentele fata de baiatul sau. Compozitia este mai mult decat emotionanta.

Cateva dintre versurile melodiei:

„Trup si suflet voi lupta, dau la schimb si viata mea. In picioare sa poti sta si sa mergi pe calea ta. In ochii tai vad dragostea. Esti mic, mare ti-e inima, lupti ca un leu, micutul meu, minune de la Dumnezeu.

Impreuna noi vom reusi, cu sentimente, nu hartii, sa-ti dam ce ti-a fost luat candva. Tot ce e stramb, vom indrepta. Esti luptator, baiat frumos, inteligent si curajos, Leon, esti un invingator.

Cand esti parinte, faci ce poti, chiar si prin foc de e, inoti. Ma voi tarai si prin noroi, duc pana la capat un razboi. Nicicand eu nu voi renunta, stiu ca nici tu iubirea mea. Vom castiga tot ce-am pierdut. Ne asteapta un nou inceput. Esti luptator, baiat frumos, inteligent si curajos, Leon, esti un invingator.”

Leon Akim, fiul lui Ghedi Kamara (43 de ani), a fost diagnosticat cu o forma de paralizie cerebrala. Kamara a participat la emisiunea „Ferma” pentru a strange banii de care are nevoie baietelul sau. Micutul Leon va incepe o serie de interventii, in strainatate. Primele doua vor fi in Turcia.

„Va continua terapiile pe care le face, dar pentru a merge are nevoie de o serie de intervenţii. Primele două vor fi în Turcia. Şi în funcţie de rezultate vom ştii în ce direcţie ne îndreptăm cu alte intervenţii, în Germania sau în America.

Facem tot ce se poate pentru a îl pune pe micuţul nostru pe picioare. Sunt costuri mari, dar şi rezultate pe măsură”, a declarat Kamara pentru click.ro.

Discursul lui Kamara inainte de a fi eliminat din „Ferma”:

„Dintr-un copil perfect sanatos, dintr-o greseala medicala a ajuns sa nu poata sa mearga. Nu pot sa alerg alaturi de el si lucrul asta ma macina. Uneori toata tensiunea asta pe care unii nu o inteleg, de acolo vine, dar tot de acolo imi iau si puterea sa lupt.

Indiferent de ce se va intampla astazi, lupta mea pentru el va continua atata vreme cat eu exist pe acest pamant. Indiferent de rezultat, stiu un singur lucru, poate voi plange cu un ochi, dar ma voi bucura cu un alt ochi pentru ca m-am luptat cu Marius si stiu ce cauza are si el si probabil e singurul om de aici care daca m-ar scoate din concurs n-as fi suparat pentru ca stiu prin ce trece si el”, a fost discursul lui Kamara inainte de a fi invins de Marius si de a fi eliminat din competitie.

Leon Akim s-a nascut la 36 de saptamani. Micutul a suferit un stop cardio-respirator la putin timp dupa nastere. Parintii cred ca problemele au aparut din cauza ca baietelul nu a fost bagat la incubator desi s-a nascut prematur.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână